Οι rookies της Toro Rosso ετοιμάζουν επίθεση

Οι Verstappen και Sainz αναφέρουν ότι σιγά-σιγά θα γίνουν πιο επιθετικοί διεκδικώντας περισσότερα στην πίστα

Η Toro Rosso πραγματοποιεί σταθερά βήματα προόδου σε αυτά τα πρώτα στάδια του πρωταθλήματος και οι δύο rookies της έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία. Οι Carlos Sainz Jr και Max Verstappen, ειδικά ο Ολλανδός, δέχθηκαν σκληρή κριτική πριν ξεκινήσει η χρονιά αλλά όσο αυτή εξελίσσεται δείχνουν τουλάχιστον ώριμοι. Αφού έχουν συγκεντρώσει μερικές εμπειρίες από τους πρώτους αγώνες τώρα σιγά-σιγά θα γίνονται και πιο επιθετικοί διεκδικώντας περισσότερα μέσα στην πίστα.

Ο Verstappen, ο οποίος στο GP Κίνας μας έδωσε ένα δείγμα των ικανοτήτων του, δήλωσε:

Σε κάθε αγώνα νιώθω όλο και καλύτερα μέσα στο μονοθέσιο. Ειδικά στους δύο πρώτους αγώνες δεν ήθελα να ρισκάρω πολλά. Στην Κίνα αποφάσισα ότι ήρθε η στιγμή να κάνω μερικές προσπεράσεις και να ρισκάρω.

Ο Sainz δείχνει να έχει αφήσει τον άστατο εαυτό του στο πρωτάθλημα Formula Renault και εξελίσσεται…

Είναι αλήθεια πως ο στόχος στους πρώτους αγώνες είναι να τερματίσεις ώστε να αποκτήσεις εμπειρίες. Είχαμε συνηθίσει σε αγώνες 30 λεπτών, όχι μια ώρας και 45 λεπτών, τουλάχιστον. Οπότε πρέπει να μάθουμε πώς να τερματίζουμε αυτούς τους αγώνες. Νομίζω πως και οι δύο μας έχουμε κάνει ένα βήμα πίσω όσον αφορά στην επιθετικότητα και προσεγγίζουμε με διαφορετικό τρόπο τους αγώνες. Όμως όσο η χρονιά εξελίσσεται θα πιέσω περισσότερο και θα γίνω πιο επιθετικός.

Σχόλια

Σχόλια