Ο Bottas διαψεύδει τις φήμες περί Ferrari

Ο οδηγός της Williams δήλωσε ότι το μόνο που τον νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι να πάρει τα μέγιστα από τη φετινή χρονιά

Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε η φήμη που ήθελε τον Valtteri Bottas στη Ferrari το 2016 στη θέση του Kimi Raikkonen. Και μάλιστα τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι έχει ήδη υπογραφεί προσύμφωνο μεταξύ των δύο πλευρών. Όμως ο Bottas όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους στο πλαίσιο του Ισπανικού GP τις διέψευσε.

Έχω ακούσει διάφορες ιστορίες. Μερικές φορές έχει πλάκα να ακούς αυτές τις ιστορίες καθώς γνωρίζεις την πραγματικότητα και βλέπεις τι επινοεί ο κόσμος. Αυτή τη στιγμή επικεντρώνομαι απόλυτα στην τρέχουσα χρονιά προσπαθώντας τα μέγιστα για την ομάδα μου. Για τη συνέχεια δεν ξέρω τίποτα ακόμα.

Όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα για τις φήμες για τη Ferrari δήλωσε ότι δεν αληθεύουν.

Πάντα υπάρχουν τέτοιου είδους φήμες αλλά δεν τις σκέφτομαι, γι΄ αυτό έχω μάνατζερ. Αυτή τη στιγμή το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η φετινή χρονιά και νομίζω πως είναι ότι καλύτερο μπορώ να κάνω για το μέλλον. Δεν έχω κανένα συμβόλαιο για του χρόνου. Ο μάνατζερ μου μιλά μαζί τους και ίσως υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία δεν μου έχει πει, οπότε μπορείτε να τον ρωτήσετε. Αλλά όπως είπα και πριν αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι καμία μεταγραφή, απλώς θέλω να πάρω τα μέγιστα από τη φετινή χρονιά.

Σχόλια

Σχόλια