Με αναβαθμίσεις η Renault ειδικά για τη Βαρκελώνη

Τροποποιημένος κινητήρας για το Ισπανικό GP ώστε να λυθούν τα προβλήματα αξιοπιστίας και οδηγησιμότητας

Το 2015 έχει ξεκινήσει με πολύ κακό τρόπο για τη Renault καθώς όχι μόνο δεν κατάφερε να μειώσει την ψαλίδα από την κορυφή αλλά αντιμετωπίζει νέα προβλήματα με την οδηγησιμότητα και κυρίως την αξιοπιστία του Energy F1. Ωστόσο σύμφωνα με τον Remi Taffin, υπεύθυνο λειτουργιών της Renault, τα προβλήματα αυτά ίσως λυθούν στην Ισπανία καθώς ο γάλλος κατασκευαστής έχει φέρει έναν τροποποιημένο κινητήρα ειδικά για το Circuit de Catalunya.

Το διάλειμμα τριών εβδομάδων μας έδωσε την ευκαιρία να κοιτάξουμε όλα τα δεδομένα που έχουμε συλλέξει από την αρχή της χρονιάς. Δουλέψαμε πολύ σκληρά ώστε να βρούμε λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Καταλήξαμε σε έναν τροποποιημένο κινητήρα γι’ αυτόν τον αγώνα ο οποίος βελτιώνει την αξιοπιστία και την οδηγησιμότητα.  Ανυπομονούμε για την Ισπανία, ώστε να δούμε τη σκληρή μας δουλειά.

Μέχρι στιγμής η Red Bull και πιο συγκεκριμένα ο Daniel Ricciardo, πληρώνουν πιο ακριβά τη… νύφη καθώς ο Αυστραλός θα χρησιμοποιήσει τον 4ο κινητήρα του στο Ισπανικό Grand Prix.

Σχόλια

Σχόλια