Ρήξη σπονδύλου ο Nakajima, χάνει τον αγώνα του Spa

Δυσάρεστα νέα για τον Ιάπωνα μετά το χθεσινό ατύχημα στη Les Combes

Εκτός δράσης από τις 6H του Spa τέθηκε ο Kazuki Nakajima. Ο Ιάπωνας υπέστη ρήξη σπονδύλου και δε θα είναι σε θέση να πάρει μέρος στον αγώνα. Ο Nakajima είχε σύγκρουση στο τελευταίο ημίωρο του FP1 με το Audi #8 του Oliver Jarvis στα φρένα για τη Les Combes. Βέβαια οι συνθήκες δεν ήταν και τόσο ευνοϊκές καθώς η βροχή που έπεφτε στην πίστα περιόριζε κατά πολύ την ορατότητα.

Ο Nakajima μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε η ρήξη η οποία θα του στερήσει τη συμμετοχή στον αγώνα.

Ο Nakajima δήλωσε από το νοσοκομείο:

Δεν μπορώ να πω πολλά για το ατύχημα. Ήμουν στην ευθεία και ξαφνικά μέσα από το σπρέι εμφανίζεται ένα αυτοκίνητο. Δεν είχα χρόνο να αντιδράσω. Είναι απίστευτα απογοητευτικό αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα τώρα. Δυστυχώς η ακτινογραφία έδειξε πως έχω ρήξη σπονδύλου. Θέλω να ευχαριστήσω τον υπεύθυνο αγώνα, Eduardo Freitas, μαζί με το τμήμα ασφαλείας της πίστας και τους γιατρούς στο νοσοκομείο. Είμαι σε καλά χέρια. Τώρα κοιτάζω να επιστρέψω στη δράση όσο πιο σύντομα γίνεται.

Με την απουσία του Nakajima, οι Davidson και Buemi θα μείνουν μόνοι τους στο #1 Toyota όπως έγινε και το 2014 με τους δυο τους να κατακτούν το Πρωτάθλημα.

Στάθης Κοκκορόγιαννης

Σχόλια

Σχόλια