Φήμες στέλνουν τον Bottas στη Ferrari

Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει ότι Ferrari και Bottas έχουν υπογράψει προσύμφωνο για το 2016

Ακόμα καλά-καλά δεν έχει αρχίσει το πρωτάθλημα του 2015 κι έχει ξεκινήσει ήδη η silly season. Μάλλον οι 3 εβδομάδες διακοπής της δράσης κάνουν κακό…

Δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου αναφέρουν ότι ο Valtteri Bottas είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Ferrari για το 2016, αντικαθιστώντας προφανώς τον Kimi Raikkonen. Μάλιστα κάποιοι το έχουν πάει παρακάτω το όλο θέμα λέγοντας ότι οι δύο πλευρές έχουν ήδη υπογράψει προσύμφωνο.

Ο Mikka Hakkinen, ο οποίος είναι μέλος της ομάδας μάνατζερ του Bottas, δήλωσε πριν μερικές ημέρες πως δεν γνωρίζει αν είναι σωστό η Ferrari να κρατήσει τον Raikkonen και του χρόνου.

Ο Φινλανδός της Williams έχει αποδείξει ότι είναι γρήγορος και πως μπορεί να διαχειριστεί την πίεση. Από την άλλη ο Φινλανδός της Ferrari δείχνει να βρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό και με την SF15-T έχει αναζωογονηθεί.

Τα δημοσιεύματα δεν σταματούν εδώ, το τραβάνε λίγο ακόμα λέγοντας πως αν ο Raikkonen ενεργοποιήσει πιθανή ρήτρα του συμβολαίου του για το 2016 τότε είναι πιθανό να τον δούμε στη Ferrari B, ή αλλιώς Haas F1 Team η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της του χρόνου. Όσον αφορά στο κενό που θα αφήσει ο Bottas στη Williams έχουν βρει και γι’ αυτό λύση. Ο νεαρός προστατευόμενος της Mercedes, Pascal Wehrlein. Αυτό συνδυάζεται με το ότι η Williams το 2014 κατέγραψε ζημιά 50 εκατομμυρίων, οπότε έτσι θα πάρει δωρεάν τους κινητήρες της Mercedes.

Σχόλια

Σχόλια