Το σασί της RB11 καλύπτει τα προβλήματα του EnergyF1

O Horner δηλώνει ότι κάνουν πρόοδο όσον αφορά στο σασί αλλά τα προβλήματα της Renault δεν τους αφήνουν να πάρουν τα μέγιστα

Η Red Bull Racing έχει ξεκινήσει μια πολύ δύσκολη χρονιά με τη Renault να της βάζει εμπόδια. Τα προβλήματα αξιοπιστίας και απόδοσης του Energy F1 κρατούν τους «ταύρους» μακριά από τα καλά αποτελέσματα κι έτσι μετά από 4 αγώνες βρίσκονται 136 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Mercedes. Ωστόσο ο επικεφαλής της ομάδας, Christian Horner, βλέπει σημάδια προόδου όσον αφορά στο σασί και είναι θετικός για τη συνέχεια.

Έχουμε πρόοδο όσον αφορά στο μονοθέσιο. Το Μπαχρέιν ήταν το πιο ανταγωνιστικό μας 3ήμερο. Το πρόβλημα είναι ότι κάνουμε πολλούς συμβιβασμούς όσον αφορά στην απόδοση με αποτέλεσμα να μην παίρνουμε τα μέγιστα από το μονοθέσιο. Η ταχύτητά μας στην ευθεία δεν είναι καλή και προσπαθούμε να λύσουμε αυτό το πρόβλημα μειώνοντας την κάθετη δύναμη. Αυτό όμως επηρεάζει την απόδοση στις στροφές και τη φθορά των ελαστικών. Έτσι δεν καταφέρνουμε να πάρουμε τα μέγιστα από το μονοθέσιο. Παρόλα αυτά κάνουμε πρόοδο.

Η Red Bull ετοιμάζει ένα μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων για την Ισπανία στο οποίο όπως δείχνουν τα πράγματα θα συμπεριλαμβάνεται και το πολυαναμενόμενο έξτρα κοντό ρύγχος.

Σχόλια

Σχόλια