Ο Perez θέλει να δείξει ότι αξίζει

Ο Sergio Perez δηλώνει ότι με το σωστό μονοθέσιο μπορεί να παλέψει για νίκες και πρωταθλήματα στην F1

Ο Sergio Perez δηλώνει ότι με το σωστό μονοθέσιο μπορεί να παλέψει για νίκες και πρωταθλήματα στην F1. Ο Μεξικανός οδηγός της Force India μπήκε στην F1 το 2011 με την ομάδα της Sauber και μετά από μερικά πολύ καλά αποτελέσματα πήρε μεταγραφή για τη McLaren. Το 2014 έχασε τη θέση του από τον Kevin Magnussen κι από τότε βρίσκεται στην ομάδα του Vijay Mallya. O Perez δηλώνει ότι η κατάσταση που βιώνει είναι απογοητευτική καθώς θεωρεί ότι αν ήταν σε μια καλύτερη ομάδα τότε ο κόσμος θα μπορούσε να δει για τι είναι ικανός.

Είμαι σίγουρος πως αν είχα το σωστό μονοθέσιο θα μπορούσα να διεκδικήσω νίκες και να παλέψω για το πρωτάθλημα. Είναι απογοητευτικό για έναν οδηγό, που ξέρει ότι αν είχε το σωστό μονοθέσιο θα μπορούσε να νικήσει, να βρίσκεται μακριά από τα καλά αποτελέσματα. Στα 5 χρόνια που βρίσκομαι στην F1 ποτέ μου δεν είχα ένα μονοθέσιο νικητή ή ικανό για το βάθρο. Ωστόσο κατάφερα να ανέβω 4 φορές. Κάποιοι οδηγοί φτάνουν στην κορυφή γρήγορα, κάποιοι άλλοι χρειάζονται περισσότερο χρόνο. Ελπίζω να μπορέσω να δείξω το ταλέντο μου και να ανοίξει και για εμένα μια πόρτα σε μια κορυφαία ομάδα της F1.

Ο Perez συνέχισε λέγοντας πως το γεγονός ότι έχει νικήσει τον Nico Hulkenberg σε κάποιους αγώνες φέτος, δείχνει τις ικανότητές του.

Είναι δύσκολο να εξηγήσεις στον κόσμο ότι έκανες σπουδαίο αγώνα, όταν τερμάτισες 9ος ή 10ος. Όμως όταν είσαι 2 δέκατα ταχύτερος στον γύρο από τον team-mate σου, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο και τερματίζεις 15 δευτερόλεπτα μπροστά του τότε έχεις κάνει έναν φοβερό αγώνα. Όμως όλα αυτά είναι δύσκολο να τα δει ο κόσμος.