Με εντολή Arrivabene η SF15-T ήρθε στα μέτρα του Raikkonen

Ο επικεφαλής της Ferrari αποκάλυψε πως προέτρεψε τους ανθρώπους της ομάδας να φέρουν το νέο μονοθέσιο στα μέτρα του Φινλανδού

H Ferrari αναμφίβολα είναι η ομάδα που έχει σημειώσει τη μεγαλύτερη πρόοδο μέχρι στιγμής στη νέα χρονιά. Η SF15-T έχει την ταχύτητα να πιέσει τη Mercedes W06 και κυρίως επιτρέπει στους οδηγούς της να την πιέσουν στο όριό της. Οι Kimi Raikkonen και Sebastian Vettel έχουν πει πολλές φορές ότι βολεύονται και νιώθουν άνετα μέσα στο νέο δημιούργημα του Maranello, ειδικά ο Φινλανδός -ο οποίος το αποδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η νέα Ferrari ταιριάζει στο οδηγικό του στιλ και σε αυτό βοήθησε ο Maurizio Arrivabene. Ο Ιταλός σε μια πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε ότι προέτρεψε τους ανθρώπους της ομάδας να φέρουν το νέο μονοθέσιο πιο κοντά στα μέτρα του Raikkonen.

Θυμάμαι ήταν 10 ή 12 Δεκεμβρίου και μιλούσα με τους Simone Resta και Rory Byrne κοιτάζοντας μια εικόνα του μονοθεσίου. Τους ρώτησα αν μπορούν να μεταφέρουν το βάρος λίγο πιο μπροστά. Διότι στον Kimi αρέσει να έχει καλό εμπρός μέρος και στον Sebastian λίγο πολύ το ίδιο. Μου είπαν ότι χρειάζονται 6 μήνες και τότε ρώτησα τι μπορούμε να καταφέρουμε σε 3. Μου είπαν ότι πρέπει να δουλέψουν μέρα νύχτα και είπα εντάξει, θα δουλέψω κι εγώ μαζί σας.

Σχόλια

Σχόλια