Στην Ισπανία ο αναβαθμισμένος κινητήρας της Ferrari

Νέα δημοσιεύματα θέλουν τη Ferrari να φέρνει τον αναβαθμισμένο κινητήρα στην Ισπανία, οι προβλέψεις μιλούν για αύξηση 20-30 ίππους

Τις τελευταίες ημέρες οι φήμες για τον κινητήρα της Ferrari δίνουν και παίρνουν. Μετά το Grand Prix στο Μπαχρέιν κυκλοφόρησε η είδηση που θέλει τη Scuderia να ετοιμάζει νέο spec του κινητήρα της για το Grand Prix του Καναδά. Τώρα η Bild αναφέρει ότι οι Ιταλοί πρόκειται να παρουσιάσουν τον αναβαθμισμένο υβριδικό τούρμπο V6 στην Ισπανία, δηλαδή σε διάστημα μικρότερο των 3 εβδομάδων.

Οι αναβαθμίσεις που ετοιμάζει να φέρει η Ferrari για τον κινητήρα της αναμένεται να προσφέρουν 20-30 επιπλέον ίππους στην SF15-T. Αν αυτό το νούμερο ισχύει τότε η Mercedes θα έχει πολύ δύσκολο έργο και θα χρειαστεί να απαντήσει ταχύτερα απ’ ότι υπολόγιζε. Ωστόσο οι πρωταθλητές αναφέρουν ότι δεν πανικοβάλλονται από την πρόοδο της Ferrari και δεν αλλάζουν το πρόγραμμα εξέλιξης της W06 (σχετικό θέμα).

Το θέμα με τον αναβαθμισμένο κινητήρα της Ferrari πάει και λίγο παρακάτω, καθώς γερμανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι αυτό το spec του κινητήρα έχει ήδη δοκιμαστεί από τη Sauber στις χειμερινές δοκιμές της Βαρκελώνης. Επίσημη απάντηση δεν υπάρχει αλλά η Bild αναφέρει πως η Sauber αρνείται ότι έγιναν αυτές οι δοκιμές.

Σχόλια

Σχόλια