Ικανοποίηση στη Williams για το αποτέλεσμα

Ο Bottas κατάφερε να φέρει την FW37 στην 4η θέση στο Μπαχρέιν κρατώντας τον ταχύτερο Vettel πίσω του

Ο Valtteri Bottas είναι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα του GP στο Μπαχρέιν καθώς όχι μόνο πήρε τα μέγιστα από το μονοθέσιο της Williams αλλά κατάφερε να κρατήσει και τον Sebastian Vettel πίσω του. Ο Φινλανδός είχε δύσκολο έργο στους τελευταίους γύρους του αγώνα καθώς ο Γερμανός με τη Ferrari ήταν ταχύτερος και πίεζε για την 4η θέση. Τελικά η FW37 κρατήθηκε μπροστά από την SF15-T κι έτσι η Williams πήρε πολύτιμους βαθμούς για το πρωτάθλημα.

Ήταν ένας μοναχικός αγώνας αλλά στους τελευταίους 20 γύρους ήταν πολύ δύσκολος. Ο Sebastian ήταν ταχύτερος και πλησίαζε πολύ γρήγορα. Η μάχη μας ήταν πολύ διασκεδαστική. Γνωρίζω μερικά κόλπα για αμυντική οδήγηση και τελικά δούλεψαν σωστά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που κατάφερα να τερματίσω μπροστά του.

Ο Felipe Massa δεν είχε την ίδια τύχη με τον team-mate του καθώς αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με το σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου στην FW37 κι αναγκάστηκε να εκκινήσει από το pitlane. Στη συνέχεια του αγώνα ο Βραζιλιάνος προσπάθησε να ανακτήσει όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις τερματίζοντας τελικά στη 10η θέση.

Σχόλια

Σχόλια