Πάει και ο 3ος κινητήρας του Ricciardo

Ο Αυστραλός είδε τον κινητήρα του να γίνεται πυροτέχνημα 200 μέτρα πριν το τέλος και στη Βαρκελώνη θα χρησιμοποιήσει τον 4ο

Ο Daniel Ricciardo μπορεί να κατάφερε να πάρει μερικούς βαθμούς ακόμα τερματίζοντας στην 6η θέση αλλά στα τελευταία μέτρα του GP είδε τον κινητήρα του να γίνεται… πυροτέχνημα. Αυτός ήταν ο 3ος κινητήρας για τον Αυστραλό μόλις σε 4 αγώνες. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner, σε 3 εβδομάδες στο GP Ισπανίας θα χρησιμοποιήσουν τον 4ο κινητήρα της Renault. Πραγματικά η χρονιά πάει από το κακό στο χειρότερο για τους «ταύρους»

Μετά τον αγώνα ο κινητήρας μας προφανώς ζήλεψε από τα βεγγαλικά. Παρέδωσε πνεύμα 200 μέτρα πριν τη γραμμή τερματισμού αλλά ευτυχώς είχαμε φόρα και τερματίσαμε. Αυτός ο κινητήρας θα γίνει τραπεζάκι για καφέ και ήταν ο 3ος από τους 4 του Daniel. Στη Βαρκελώνη θα χρησιμοποιήσει τον 4ο κινητήρα.

Το καλό για τη Red Bull είναι ότι οι ομάδες έχουν συμφωνήσει επέκταση στους 5 κινητήρες για το 2015 και το μόνο που μένει είναι η τελική έγκριση.

Συμφωνήσαμε με όλες τις ομάδες στη Μαλαισία πως θα έχουμε 5 κινητήρες για φέτος. Ο Ecclestone είπε ότι το θέμα είναι μια τυπική διαδικασία πλέον και πως θα γίνει. Μέχρι στιγμής τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι τα ίδια κι όχι κάποιο καινούργιο. Έχουν δρομολογηθεί λύσεις.

Σχόλια

Σχόλια