Ο Raikkonen πιστεύει ότι μπορούν να πιάσουν τη Mercedes

Ο Φινλανδός κάνει σαφές ότι η Ferrari είναι κοντά στο να φτάσει τη Mercedes απλώς χρειάζεται λίγο ακόμα χρόνο

Μπορεί στην Κίνα να μην είδαμε εκπλήξεις αλλά ο Kimi Raikkonen είναι σίγουρος ότι θα μπορέσουν να φτάσουν τη Mercedes και να διεκδικήσουν περισσότερες νίκες μέσα στο 2015. Οι Lewis Hamilton και Nico Rosberg έκαναν το 1-2 στη Σαγκάη αλλά ο Sebastian Vettel τους είχε από κοντά και περίμενε την παραμικρή ευκαιρία. Ο Raikkonen πιστεύει στο πλάνο που έχει η Ferrari και δηλώνει ότι χρειάζονται λίγο ακόμα χρόνο πριν αρχίσουν να διεκδικούν περισσότερες νίκες.

Ναι μπορούμε να πιάσουμε τη Mercedes, δε βλέπω κάποιον λόγο που να μην μπορεί να γίνει αυτό. Έχουμε καλό προγραμματισμό από πέρυσι και ήδη αυτό αποδίδει. Θα βελτιωθούμε κι άλλο μέσα στη χρονιά. Όλοι βελτιώνονται και πολλά εξαρτώνται από το τι θα κάνει ο ανταγωνισμός. Όμως έχουμε εμπιστοσύνη στον τρόπο που δουλεύει η ομάδα και στο τι κάνουμε. Είμαστε στον σωστό δρόμο αλλά χρειαζόμαστε λίγο ακόμα χρόνο, δε γίνονται θαύματα μέσα σε ένα βράδυ.

Ο Φινλανδός συνέχισε λέγοντας πως κάθε GP είναι διαφορετικό.

Όπως έδειξε ο Seb μπορούμε να νικήσουμε αλλά κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Εξαρτάται από τις πίστες και πώς βολεύεται η κάθε ομάδα. Όμως πρέπει να είμαστε κοντά καθώς αν παρουσιαστεί ευκαιρία να μπορέσουμε να την εκμεταλλευτούμε. Νιώθω ότι με τον ρυθμό που κινούμαστε θα μπορούμε σύντομα να παλέψουμε μαζί τους υπό όλες τις συνθήκες.

Σχόλια

Σχόλια