Ο Hamilton περιμένει την επίθεση της Ferrari

Ο Βρετανός έχει τον πρώτο λόγο στον αγώνα της Κίνας αλλά μετά γνωρίζει ότι η Scuderia είναι δυνατή στις μεγάλες αποστάσεις

Ο Lewis Hamilton κατέκτησε την 5η του pole position στην Κίνα κι έδειξε πως έχει το πάνω χέρι. Όμως ο Βρετανός δήλωσε πως αύριο περιμένει σκληρό αγώνα κι τη Ferrari να πιέσει. Η Scuderia έχει καλό ρυθμό στις μεγάλες αποστάσεις και ο Hamilton δεν θέλει να επαναληφθεί αυτό που έγινε στη Μαλαισία πριν δύο εβδομάδες. Η διαχείριση των ελαστικών θα παίξει σημαντικό ρόλο στον αυριανό αγώνα.

Ο τελευταίος μου γύρος δεν ήταν πολύ καλός αλλά ήμουν εντάξει καθώς ο πρώτος ήταν καλός. Η Ferrari είναι πολύ γρήγορη εδώ. Ο Fernando είχε νικήσει το 2013 και έχουν αποδείξει ότι είναι γρήγοροι στις μεγάλες αποστάσεις οπότε περιμένω έναν σφιχτό αγώνα. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των ελαστικών οπότε είναι πολύ δύσκολο να πάμε για 3 pitstop.

Μπορεί η μαλακή γόμα να είναι πιο γρήγορη αλλά η φθορά, κυρίως στο εμπρός αριστερό ελαστικό, είναι πολύ μεγάλη. Η Mercedes αναμένεται να πάει για 2 pitstop χρησιμοποιώντας αρχικά τη μαλακή και στη συνέχεια δύο φορές τη μέση γόμα.

Σχόλια

Σχόλια