Ικανοποιημένος ο Hamilton

Ο Βρετανός δηλώνει ικανοποιημένος με την απόδοση της Mercedes την 1η ημέρα στην Κίνα

Ο Lewis Hamilton ξεκίνησε δυναμικά το Grand Prix Κίνας δείχνοντας ότι θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Ο Βρετανός ήταν ταχύτερος και στις δύο περιόδους της πρώτης ημέρας με σημαντική διαφορά. Εκείνος που κατάφερε να τον πλησιάσει περισσότερο ήταν ο Kimi Raikkonen αλλά ήταν σχεδόν μισό δευτερόλεπτο πίσω. Ο Hamilton δηλώνει ευχαριστημένος από την απόδοση και τις αντιδράσεις της W06 και πιστεύει ότι οι αναβαθμίσεις που έχει φέρει η Mercedes έχουν βελτιώσει την ισορροπία.

Η σημερινή ημέρα ήταν σαφέστατα καλύτερη από την αντίστοιχη Παρασκευή στη Μαλαισία. Είναι καλό που κατάφερα να οδηγήσω και στις δύο περιόδους κι αυτό με φέρνει σε ισχυρή θέση. Η ομάδα έχει κάνει φοβερή δουλειά φέρνοντας μερικές αναβαθμίσεις για το μονοθέσιο. Όσον αφορά στην ισορροπία είναι καλύτερη σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Η συνολική  αίσθηση που έχω είναι πολύ καλή. Δεν ξέρω πόσο μακριά μπορώ να πάω με τα ελαστικά αλλά έχω την αίσθηση πως τόσο στις μεγάλες αποστάσεις όσο και στις μικρές το μονοθέσιο είναι καλό. Με τη μαλακή γόμα η ισορροπία είναι καλύτερη αλλά θα αναλύσουμε τα δεδομένα και θα δούμε πού βρισκόμαστε συγκριτικά με τους άλλους.

Ο Nico Rosberg δεν κατάφερε να κινηθεί στον ρυθμό της κορυφής καθώς έκανε λάθος στον γρήγορο γύρο του. Ωστόσο δηλώνει αισιόδοξος για τη συνέχεια του 3ήμερου.

Σχόλια

Σχόλια