Δύσκολο GP περιμένει η Force India

Οι Perez-Hulkenberg κάνουν υπομονή και περιμένουν το Β-spec

Η Force India θα έχει άλλο ένα δύσκολο 3ήμερο, αυτή τη φορά στην Κίνα. Η VJM08 έχει την αξιοπιστία λόγω του κινητήρα της Mercedes αλλά δεν έχει την ταχύτητα που χρειάζονται οι οδηγοί της ομάδας για να πιέσουν. Ο Sergio Perez είναι απογοητευμένος από την κατάσταση κι εξηγεί ότι είναι δύσκολο για τους οδηγούς να αγωνίζονται υπό αυτές τις συνθήκες.

Είναι απογοητευτικό να μην έχεις ανταγωνιστικό μονοθέσιο το οποίο να μπορεί να σε φέρει στους βαθμούς. Φυσικά αυτό δεν αλλάζει την προσέγγιση ως οδηγός, πάντα προσπαθείς για ένα δυνατό 3ήμερο. Όμως η δουλειά σου είναι δύσκολη και είναι εύκολο να κάνεις λάθη καθώς το μονοθέσιο δεν είναι καλό με τη διαχείριση των ελαστικών.

Ο Nico Hulkenberg ελπίζει το Β-spec της Force India, που θα είναι έτοιμο στην Αυστρία, να βελτιώσει την απόδοση της VJM08 καθώς αυτή τη στιγμή του είναι δύσκολο να βρει κίνητρο.

Είναι δύσκολο να βρεις κίνητρο όταν ξέρεις ότι ο αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος λόγω του μονοθεσίου. Δεν είναι ότι καλύτερο για τον οδηγό όμως είσαι επαγγελματίας και πρέπει να κάνεις τη δουλειά σου. Όπως πάντα θα δώσουμε το 100% και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε μερικούς βαθμούς. Ελπίζω το νέο πακέτο που περιμένουμε να βελτιώσει την απόδοση.

Σχόλια

Σχόλια