Η Honda είπε όχι στον Stoner!

  Ο Casey Stoner φαίνεται πως ήθελε να δοκιμάσει να αγωνιστεί στο Τέξας, αλλά το HRC είπε όχι

  Αυτό μάλλον δε θα το περίμενε κανείς. Η Honda απέρριψε τον Casey Stoner ως αντικαταστάτη του τραυματία Dani Pedrosa στο Τέξας παρότι ο Αυστραλός πρώην πρωταθλητής φάνηκε θετικός σε μια wild card συμμετοχή. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Livio Suppo υπήρξε συζήτηση με τον Stoner ωστόσο η Honda δε θέλησε να ταράξει τα ήδη ταραγμένα νερά στο στρατόπεδο της Repsol Honda και προτίμησε να κρατήσει πιο χαμηλό προφίλ στο ζήτημα.

  Η αλήθεια είναι ότι ο ερχομός του Casey Stoner θα έβαζε σε δεύτερη μοίρα την προσπάθεια του Marc Marquez και ίσως να πρόσθετε επιπλέον πίεση στον νεαρό Ισπανό. Η 5η θέση του στον αγώνα του Κατάρ σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Dani Pedrosa έχουν δημιουργήσει περίεργο κλίμα στο HRC και δεν επιδιώκουν ακόμα μεγαλύτερη ένταση. Από πλευράς marketing όμως μια επιστροφή του Stoner θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

  Μιλώντας στο GPone.com, ο Livio Suppo είπε:

  Μιλήσαμε. Ο Casey ίσως να ήθελε αλλά δε συνέβη τελικά. Ήδη ξεκινήσαμε τη χρονιά με μια 5η θέση αντί για μια νίκη. Και καλύτερα να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είναι αλήθεια ότι θα ήταν όμορφο για τους θεατές, αλλά ο Stoner, παρότι συνεχίζει τις δοκιμές μαζί μας, δε γνωρίζει την πίστα. Οι θαυμαστές του ίσως θέλουν να τον δουν, αλλά θα είναι απλά ένα εκτεταμένο τεστ διότι το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Καλύτερα όχι για όλους μας.

  Ο ίδιος ο Stoner πάντως είχε γράψει στο λογαριασμό του στο Twitter: «Λυπάμαι, αλλά δε θα πάρω μέρος στο GP του Austin. Θα ήταν τιμή μου να αντικαταστήσω τον Dani Pedrosa».

  Σχόλια

  Σχόλια