Ο Verstappen απαντά στους ανόητους, λέει ο Tost

Ο επικεφαλής της Toro Rosso δηλώνει ότι όσοι είχαν βιαστεί να κρίνουν τον 17χρονο Ολλανδό τώρα παίρνουν την απάντησή τους

Ο Max Verstappen στο Grand Prix Μαλαισίας έδωσε απάντηση σε πολλά ερωτήματα κι έδειξε ότι έχει τα απαραίτητα στοιχεία για ένα λαμπρό μέλλον. Ο νεαρός Ολλανδός σημείωσε την 6η ταχύτερη επίδοση στις κατατακτήριες δοκιμές υπό μικτές συνθήκες και στον αγώνα πήρε τους πρώτους του βαθμούς με την 7η θέση. Ο επικεφαλής της Toro Rosso, Franz Tost, δηλώνει ότι όσοι είχαν βιαστεί να κρίνουν τον 17χρονο Ολλανδό τώρα παίρνουν την απάντησή τους.

Το είχα πει και τον περασμένο Νοέμβριο, που όλοι σχολίαζαν τον Max,  ότι θα τους δώσει την απάντησή του μέσα στην πίστα. Ο ανόητος κόσμος μόνο αυτή την απάντηση μπορεί να καταλάβει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και με τους δύο οδηγούς καθώς έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά χωρίς λάθη. Είναι ανοιχτόμυαλοι και θέλουν να μάθουν, δουλεύουν μέχρι αργά το βράδυ. Θέλουν να ξέρουν τι συμβαίνει, τι αλλαγές γίνονται στο μονοθέσιό τους. Και οι δύο είναι πολύ επιδέξιοι οδηγοί.

Ο τεχνικός διευθυντής της Toro Rosso, James Key, αναφέρει ότι οι Verstappen και Sainz δε μοιάζουν με rookies.

Οι οδηγοί μας έκαναν εξαιρετική δουλειά σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Έκαναν ακριβώς ότι τους είπαμε και οι πληροφορίες που μας έδωσαν στον αγώνα για τα ελαστικά ήταν ότι ακριβώς χρειαζόμασταν. Δε μοιάζουν με rookies.

Σχόλια

Σχόλια