Νέο ΜΙΝΙ με Chrome Line Exterior Deluxe

  Πλήρως χρωμιωμένο αμάξωμα εξελίχθηκε ειδικά για το νέο 3θυρο ΜΙΝΙ σαν φυσική συνέχεια των κλασικών σχεδιαστικών στοιχείων της μάρκας

  Δελτίο Τύπου

  Έχει αναμφισβήτητα το γονίδιο της οδηγικής απόλαυσης και φαίνεται ότι τα χρωμοσώματά του ευθύνονται για την εντυπωσιακή του εμφάνιση. Το νέο MINI κλέβει την παράσταση σε κάθε του εμφάνιση, αλλά ο ειδικός εξοπλισμός Chrome Line Exterior Deluxe συντελεί στην πλήρη μεταμόρφωσή του σε ακαταμάχητο αντικείμενο πόθου. Επί δεκαετίες, χρωμιωμένες επιφάνειες κοσμούσαν τα πλαίσια των προβολέων, των πίσω φώτων και της μάσκας καθώς και άλλα κλασικά σχεδιαστικά στοιχεία: για πρώτη φορά, το χαρακτηριστικό αυτό επεκτείνεται τώρα σε όλο το αμάξωμα. Το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό: με το Chrome Line Exterior Deluxe, το MINI αντανακλά απόλυτα την αισθητική φιλοσοφία της μάρκας και των φίλων της.

  Ο αποκλειστικός ειδικός εξοπλισμός που προορίζεται αποκλειστικά για το 3θυρο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά σε ομάδα επίλεκτων προσκεκλημένων την 1η Απριλίου του 2015. Για λόγους προστασίας, η MINI τονίζει ρητά στους φωτορεπόρτερ που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση ότι είναι υποχρεωτικό να φοράνε γυαλιά ηλίου και ότι απαγορεύεται η χρήση φλας λόγω φυσικής αδυναμίας ελέγχου αντανακλάσεων.

  Ο ειδικός εξοπλισμός Chrome Line Exterior Deluxe συνεχίζει σταθερά μία σχεδιαστική φιλοσοφία η οποία λανσαρίστηκε αρχικά με το κλασικό Mini το 1959. Το χρώμιο, ενσαρκώνοντας μοναδικές οπτικές λεπτομέρειες, έχει καθιερωθεί σαν μέρος της παράδοσης ΜΙΝΙ όπως και η αίσθηση go-kart και το κεντρικό όργανο στο ταμπλό. Η σοφιστικέ λάμψη οδηγεί το βλέμμα στα σχεδιαστικά στοιχεία ταυτότητας ΜΙΝΙ που εδώ και δεκαετίας το έχουν αναδείξει σε αρχέτυπο μοντέλο της premium μικρής κατηγορίας. Από τότε που κυκλοφόρησε η τελευταία γενιά MINI, δεν αρκεί πλέον να προβάλλονται μεμονωμένα εξαρτήματα. Η MINI κατάφερε τελικά να δημιουργήσει ένα ενιαίο έργο τέχνης.

  Ο νέος ειδικός εξοπλισμός θα επηρεάσει και τις διαδικασίες παραγωγής στο εργοστάσιο της ΜΙΝΙ στην Οξφόρδη, Ηνωμένο Βασίλειο. Ο φωτισμός της αίθουσας θα χαμηλώνει αυτόματα κατά τη διάρκεια συναρμολόγησης του νέου 3θυρου ΜΙΝΙ με Chrome Line Exterior Deluxe. Επιπλέον, η ταχύτητα λειτουργίας του ιμάντα μεταφοράς θα μειώνεται για να προσφέρει την ευκαιρία στους εργαζόμενους να καθρεφτίζονται στην αντανάκλαση του αμαξώματος του ΜΙΝΙ.

  Σχόλια

  Σχόλια