Χάνει τα 24 λίτρα η Ducati

  Το διπλό βάθρο της Ducati στο Κατάρ της κόστισε τα 24 λίτρα καυσίμου

  Το εξαιρετικό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα της χρονιάς με τον Andrea Dovizioso στη 2η θέση και τον Andrea Iannone στην 3η θέση από ότι φαίνεται κοστίζει στην Ducati το πλεονέκτημα των 24 λίτρων καυσίμου. Η Ducati συμπλήρωσε τις 3 τρίτες θέσεις από την αρχή του 2014 – όπως λέει ο κανονισμός – με αποτέλεσμα να χάνει τη δυνατότητα χρησιμοποίησης των 24 λίτρων καυσίμου. Πλέον η Ducati θα πρέπει να χρησιμοποιεί 22 λίτρα καυσίμου από τον αγώνα του Austin και έπειτα.

  Εκτός από τους Dovizioso και Iannone και οι αναβάτες της Pramac Racing Yonny Hernandez και Danilo Petrucci πλέον θα αγωνίζονται με 22 λίτρα καυσίμου, ενώ αντίθετα οι αναβάτες της Avintia θα συνεχίσουν με 24 λίτρα διότι είναι Open συμμετοχή.

  Η Ducati στην πραγματικότητα δεν επηρεάζεται σημαντικά από αυτήν την αλλαγή καθώς ήδη, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Gigi Dall’Igna, χρησιμοποιούσε maximum 22 λίτρα. Αν συνεχίσει με νίκες και βάθρα η Ducati τότε θα χάσει και τα μαλακότερα ελαστικά, αλλά ακόμα είναι νωρίς να φτάσουμε σε αυτό το σημείο.

  Σχόλια

  Σχόλια