Στον 8ωρο της Suzuka ο Stoner

  Ο Casey Stoner θα πάρει μέρος στον φετινό 8ωρο αγώνα αντοχής της Suzuka με Honda

  Η Honda και το HRC ανακοίνωσαν πως στον διάσημο αγώνα αντοχής 8ωρο της Suzuka θα πάρει μέρος ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP, Casey Stoner. Ο Stoner θα οδηγήσει τη Honda CBR1000RR Endurance Spec και θα έχει στο πλευρό του τους Micheal Van Der Mark και Takumi Takahashi. Ο διάσημος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουλίου.

  Ο Casey Stoner, ο οποίος έχει οδηγήσει την αγωνιστική Fireblade του πρωταθλήματος αντοχής, είπε:

  Όταν οδήγησα τη μοτοσικλέτα μερικούς μήνες πριν, μίλησα με τη Honda για την πιθανότητα να πάρω μέρος στη Suzuka. Πάντα ήθελα να το κάνω και είναι κάτι που δεν σκεφτόμουν όταν αγωνιζόμουν στο MotoGP λόγω του προγράμματος. Η μοτοσικλέτα είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με το MotoGP, αλλά θα είναι νέα πρόκληση και θα έχω την ευκαιρία να δοκιμάσω κάτι νέο σε σχέση με αυτό που έκανα.

  Ο Shuhei Nakamoto, αντιπρόεδρος του HRC, έπεισε τελικά τον Stoner να πάρει μέρος σε ένα αγωνιστικό event με τη Honda το 2015.

  Είμαστε ικανοποιημένοι που ο Casey συμφώνησε να πάρει μέρος στον 8ωρο αγώνα με τη Honda. Θα είναι υπέροχο να τον δούμε πάλι στη σέλα της μοτοσικλέτας σε αγωνιστικό περιβάλλον και είμαι σίγουρος ότι θα το διασκεδάσει. Μαζί με τον van der Mark και τον Takahashi θα δημιουργήσουν μια δυνατή ομάδα για τον αγώνα αντοχής – είμαι ενθουσιασμένος να δω πώς θα τα πάνε.

  Σχόλια

  Σχόλια