Εσύ τι λες: Απελευθέρωση των κινητήρων

  Είναι γεγονός οτι φέτος θα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές όπως και πέρυσι. Τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει αυτό;

  Είναι γεγονός οτι φέτος θα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές όπως και πέρυσι. Θα παρακολουθήσουμε την παντοκρατορία της Mercedes και στα 2 πρωταθλήματα και θα περιμένουμε μια βροχή ή μια αψιμαχία των πιλότων της γερμανικής ομάδας για να αλλάξει το σκηνικό.

  Τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει αυτό; Η λύση πάντως δεν είναι το αποκλειστικό πάγωμα των κινητήρων της Mercedes, αλλά η απολυτή απελευθέρωση των κινητήρων όλων των ομάδων. Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας κίνησης θα έχει οφέλη για όλους. Δεν θα έχουν την ευκαιρία μόνο οι Ferrari και Renault να ανακάμψουν, αλλά να κάνει και η Mercedes κάποιο λάθος. Το ξεπάγωμα είναι μια κίνηση η όποια θα ανακατέψει λίγο την τράπουλα, και στη διάρκεια της χρονιάς ίσως έχουμε αρκετές ανακατατάξεις. Αν όχι στην 1η σειρά του grid σίγουρα σε όλες τις άλλες θέσεις. Τουλάχιστον η διάφορα θα μειωθεί.

  Πολιτικές του τύπου «είσαι πολύ καλός άρα είσαι παράνομος» πρέπει να σταματήσουν σε αυτό το σπορ. Υπάρχει ήδη τέτοιο ιστορικό (Red Bull) και δεν θα θέλαμε να το ξαναδούμε. Ας βοηθήσουν οι υπεύθυνοι τις ομάδες να ανέβουν επίπεδο, και να μην ρίξουν αυτό της κορυφαίας αυτή τη στιγμή ομάδας.

  Θέλουμε να συμμετέχεις και εσύ. Γράψε το δικό σου blog, τη δική σου άποψη πάνω στην ειδησεογραφία του παγκόσμιου motorsport και γίνε έτσι μέλος της ομάδας του μηχανοκίνητου portal ανεβάζοντας το fun factor της ενημέρωσης.

  Τάσος Σκλιας

  Σχόλια

  Σχόλια