Η RBR ελπίζει κάτι καλύτερο στη Μαλαισία

Τα προβλήματα με τον κινητήρα της Renault κατέστρεψαν το πρώτο GP της χρονιάς, στην ομάδα σταυρώνουν τα δάχτυλά τους για τη συνέχεια

Το πρωτάθλημα της F1 του 2015 δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τη Red Bull Racing καθώς αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα αξιοπιστίας. Ο κινητήρας της Renault όχι μόνο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα αλλά δεν άντεξε κιόλας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Daniel Ricciardo να χρειαστεί 2 κινητήρες για το 3ήμερο και τελικά να τερματίσει με το ζόρι στην 6η θέση. Ο Daniil Kvyat είχε χειρότερη μοίρα καθώς η RB11 έμεινε μέσα στην πίστα λίγο πριν την εκκίνηση του αγώνα. Τώρα οι δύο οδηγοί ετοιμάζονται για το GP Μαλαισίας 27 με 29 Μαρτίου κι ελπίζουν να έχουν καλύτερη τύχη.

Ο Ricciardo δήλωσε:

Νοιώθω καλά για τον επόμενο αγώνα. Γνωρίζω ότι πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλά πράγματα και είμαι αισιόδοξος πως στη Μαλαισία θα γίνουν μερικά βήματα προόδου. Θεωρώ ότι θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις ώστε να βελτιωθούμε.

Ο Kvyat με τη σειρά του περιμένει πώς και πώς τη Μαλαισία καθώς η Αυστραλία δεν του έκανε το χατίρι…

Το πρώτο GP ήταν γεμάτο προκλήσεις αλλά μάθαμε αρκετά πράγματα. Επίσης ήταν κρίσιμο για εμένα καθώς έπρεπε να προσαρμοστώ στη νέα μου ομάδα. Προφανώς η ημέρα του αγώνα δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελα και τώρα ανυπομονώ για τις νέες προκλήσεις. Θέλω να αφήσω το 3ήμερο της Αυστραλίας πίσω και να επικεντρωθώ σε αυτό της Μαλαισίας. Έχουμε δυνατότητες κι ελπίζω να μπορέσουμε να τις χρησιμοποιήσουμε.

Σχόλια

Σχόλια