Η Manor Marussia χρωστάει το 2015 στον Bianchi

Ο επικεφαλής της ομάδας, John Booth, κάνει σαφές ότι χωρίς τους 2 βαθμούς του Γάλλου δε θα είχε σωθεί η ομάδα

Η Manor Marussia κατάφερε να μετατρέψει το μονοθέσιο του 2014 ώστε να ακολουθεί τους κανονισμούς του 2015 και ταξίδεψε στην Αυστραλία για το πρώτο GP της χρονιάς. Εκεί η ομάδα δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγω προβλήματος στο λογισμικό που ελέγχει τις λειτουργίες των μονοθεσίων. Όμως το σημαντικό βήμα έγινε, η ομάδα διασώθηκε και με νέα ιδιοκτησία ξεκινά την περιπέτεια του 2015. Ο επικεφαλής της ομάδας, John Booth, δηλώνει ότι αυτό το χρωστάνε στον Jules Bianchi καθώς οι δύο βαθμοί που κέρδισε στο Μονακό το 2014 ήταν αυτοί που έφεραν την ομάδα στην 9η θέση του πρωταθλήματος. Το χρηματικό έπαθλο από αυτή τη θέση ήταν που έπεισε τους νέους ιδιοκτήτες να επενδύσουν στην ομάδα.

Σκέφτομαι τον Jules σχεδόν κάθε ημέρα. Σκέφτομαι ότι θα έπρεπε να ήταν στη Μελβούρνη μαζί μας. Μπορεί να μην καταφέραμε να αγωνιστούμε αλλά καταφέραμε και πήγαμε εκεί. Χωρίς τον Jules, χωρίς τους δύο βαθμούς που πήρε στο Μονακό πέρυσι δε θα ήμασταν στην Αυστραλία φέτος. Αυτό (σ.σ. το χρηματικό έπαθλο της 9ης θέσης) ήταν που έπεισε τους νέους επενδυτές.

Ο Bianchi παραμένει στη Νίκαια της Γαλλίας και συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης. Ωστόσο δεν υπάρχει κάποιο επίσημο νέο για την κατάσταση της υγείας του.

Σχόλια

Σχόλια