Αποκαλυπτήρια για την Pramac Racing

  Παρουσιάστηκε η δορυφορική ομάδα της Ducati στην Ιταλία

  Η ομάδα της Pramac Racing παρουσίασε τα νέα χρώματα της μοτοσικλέτας για το 2015 και φυσικά τους οδηγούς για τη νέα σεζόν. Οι Yonny Hernandez και Danilo Petrucci θα έχουν στη διάθεσή τους τις περσινές Ducati GP14.2 και θα έχουν τη στήριξη του εργοστασίου κατά τη διάρκεια της χρονιάς σε τεχνικό επίπεδο.

  Ο Paulo Campinoti, CEO της Pramac, μίλησε στην παρουσίαση για τους δύο αναβάτες της ομάδας και τους στόχους του 2015.

  Μια νέα πρόκληση συμπίπτει με το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου. Έχουμε δύο ταλαντούχους αναβάτες οι οποίοι καταλαβαίνουν και μοιράζονται την φιλοσοφία και τις προσδοκίες της Pramac Racing. Ο Yonny Hernandez επιστρέφει για μια ακόμα χρονιά, έπειτα από μια δύσκολη χρονιά η οποία ήταν προπαρασκευαστική. Τον βοηθήσαμε να το ξεπεράσει και τώρα περιμένουμε να κάνει ένα βήμα μπροστά στην ποιότητά του ως αναβάτης, ιδιαίτερα στη διαχείριση αγώνα. Φέτος θα οδηγήσει την GP14.2, η οποία ήδη έχει αποδείξει ότι είναι ανταγωνιστική και γι’ αυτό ελπίζουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.

  Ο Danilo Petrucci είναι ένας αναβάτης με δυνατότητες και ήδη έπειτα από τις πρώτες δοκιμές μας εξέπληξε με το ρυθμό του και μας γέμισε ελπίδες για τη νέα χρονιά. Είναι η πρώτη του επαφή με εργοστασιακή μοτοσικλέτα και πρέπει να προσαρμοστεί στην καινούρια Ducati. Έχουμε φτιάξει μια καινούρια ομάδα για να τον βοηθήσουμε, με πολύ έμπειρους μηχανικούς της Ducati και ήδη έχει δημιουργήσει έναν δυνατό δεσμό με την Pramac Racing.

  Σχόλια

  Σχόλια