Στην κορυφή οι Κουζής και Παπίλας με Honda

  Απόλυτη ήταν η επικράτηση του Παναγιώτη Κουζή στον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross

  Δελτίο Τύπου

  Απόλυτη ήταν η επικράτηση του Παναγιώτη Κουζή στον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015. Ο 13 φορές πρωταθλητής οδηγώντας Honda CRF450R, μία συμμετοχή της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης στους υπόλοιπους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας ΜΧ1, τερματίζοντας στην πρώτη θέση και στα 2 σκέλη του αγώνα.

  Με τη διπλή του νίκη στον αγώνα της Χαλκίδας ο Παναγιώτης Κουζής βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας ΜΧ1 με 50 βαθμούς.

  Μετά τον τερματισμό ο Παναγιώτης Κουζής δήλωσε: «είμαι πολύ χαρούμενος εφόσον ξεκινήσαμε με το δεξί τη νέα αγωνιστική σεζόν, μετά τη διπλή νίκη στη Χαλκίδα. Ήταν η πρώτη μου εμφάνιση στο πρωτάθλημα με τη νέα Honda CRF450R ΜΥ’15. Η νέα CRF450R έχει δύναμη σε όλο το εύρος στροφών λειτουργίας της, εξαιρετικές αναρτήσεις και πολύ καλό πλαίσιο. Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα δύσκολος εξαιτίας της πίστας δεδομένου ότι είχε βρέξει την προηγούμενη ημέρα και είχε έντονο ανταγωνισμό. Τώρα ξεκινούμε την προετοιμασία μας για τον 2ο αγώνα του πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στην πίστα των Σερρών στις 21-22 Μαρτίου 2015.»

  Στην κατηγορίας ΜΧ2 ο Παναγιώτης Παπίλας, συμμετοχή και αυτός της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., οδηγώντας μία Honda CRF250R τερμάτισε στη 1η και 3η θέση στα 2 σκέλη του αγώνα αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να ανέβει στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης του βαθμολογικού πίνακα της ΜΧ2 κατηγορίας συγκεντρώνοντας 45 βαθμούς. Ο Παναγιώτης Παπίλας μετά την πολύ καλή εμφάνιση του στον αγώνα έβαλε και αυτός υποψηφιότητα για τον τίτλο της κατηγορίας ΜΧ2 του φετινού πρωταθλήματος.

  Η βαθμολογία των αθλητών μετά τον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2015 στη Χαλκίδα είναι:

  Βαθμολογία κατηγορίας ΜΧ1

  mxgr1

  Βαθμολογία κατηγορίας ΜΧ2

  mxgr3

  Gallery

  Σχόλια

  Σχόλια