Η διαμάχη Sauber-Van der Garde συνεχίζεται

Το αποτέλεσμα της δίκης αναμένεται να καθυστερήσει άλλες 48 ώρες. Όμως είναι απίθανο να δούμε τον Van der Garde στο τιμόνι της C34

Μπορεί να θέλουμε λίγες ακόμα ημέρες για το FP1 του Grand Prix Αυστραλίας αλλά ήδη έχουμε μάχη στη Μελβούρνη. Sauber και Giedo van der Garde βρίσκονται στο Ανώτατο Δικαστήριο της πόλης με τον Ολλανδό να ζητά το ένα από τα δύο μονοθέσια της ελβετικής ομάδας για το 3ήμερο στο Albert Park. Ο Van der Garde δηλώνει ότι είχε εγγυήσεις από τη Sauber ότι θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του 2015 αλλά τελικά αυτό δε συνέβη.

Η Sauber δήλωσε στο δικαστήριο ότι θα ήταν πολύ επικίνδυνο να έδινε στον Van der Garde ένα μονοθέσιο και να αγωνιστεί στο GP καθώς δεν έχει κάνει δοκιμές. Ο δικηγόρος του Ολλανδού δεν δέχτηκε το επιχείρημα της ομάδας και δήλωσε ότι έχουν υπάρξει περιπτώσεις στο παρελθόν που οδηγοί έλαβαν μέρος σε αγώνα χωρίς να έχουν κάνει δοκιμές.

Το αποτέλεσμα της δίκης αναμένεται να καθυστερήσει άλλες 48 ώρες. Όμως είναι απίθανο να δούμε τον Van der Garde στο τιμόνι της C34.

Σχόλια

Σχόλια