Προσωρινή απώλεια μνήμης ο Alonso

Σύμφωνα με το Sky Sports η McLaren επιβεβαίωσε τις φήμες πως ο Alonso είχε υποστεί προσωρινή απώλεια μνήμης μετά το ατύχημα στις δοκιμές της Βαρκελώνης

Σύμφωνα με το Sky Sports η McLaren επιβεβαίωσε τις φήμες πως ο Fernando Alonso είχε υποστεί προσωρινή απώλεια μνήμης μετά το ατύχημα στις δοκιμές της Βαρκελώνης. Τα ρεπορτάζ του ξένου Τύπου αναφέρουν τις τελευταίες ημέρες πως ο Ισπανός είπε στους γιατρούς του νοσοκομείου της Βαρκελώνης την ημέρα του ατυχήματος πως τον λένε Fernando, ότι είναι οδηγός κάρτ και θέλει να γίνει οδηγός F1.

Ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της McLaren αλλά η εγκυρότητα του Sky Sports δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφισβήτησης. Η μνήμη του Ισπανού έχει επανέλθει κανονικά πλέον και αναμένεται να επιστρέψει στο cockpit στο Grand Prix Μαλαισίας. Τη θέση του στην Αυστραλία θα πάρει ο Kevin Magnussen.

Το μεγάλο ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί και είναι το κλειδί στην υπόθεση είναι τι συνέβη στον Alonso λίγο πριν τη σύγκρουση. Η τηλεμετρία δείχνει πως ο Ισπανός για 3 δευτερόλεπτα δεν αντιδρούσε καθόλου ενώ το μονοθέσιο κινούνταν προς τον τοίχο. Στη συνέχεια, λίγο πριν τη σύγκρουση, υπήρξε φρενάρισμα και κατέβασμα ταχύτητας. Αυτό δείχνει ότι ο Alonso αντέδρασε στην πορεία της MP4-30 προς τον τοίχο, αλλά τι είχε συμβεί λίγο πριν; Ο μόνος που γνωρίζει είναι ο ίδιος αλλά δυστυχώς δεν θυμάται…

Οι φήμες περί ηλεκτροπληξίας από διαρροή ρεύματος δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Το νέο σενάριο που κυκλοφορεί στον ξένο Τύπο έχει να κάνει με κάποιο πρόβλημα υγείας του Alonso, συγκεκριμένα στην Ιταλία γίνεται αναφορά για ισχαιμικό επεισόδιο το οποίο μπορεί να προκαλέσει στιγμιαία παράλυση μέρους του σώματος. Αυτό ίσως απαντά στο ερώτημα τι συνέβη εκείνα τα 3 δευτερόλεπτα που αναφέραμε προηγουμένως αλλά οι ιατρικές εξετάσεις του Alonso δε δείχνουν τίποτα οπότε δεν μπορούμε να το πάρουμε ως δεδομένο παρά μόνο ως εικασία.

Alex Switch

Σχόλια

Σχόλια