Νέο ελαστικό Yokohama για 4Χ4 και SUV

  Η YOKOHAMA εμπλουτίζει τη γκάμα της σειράς “GEOLANDAR” με ένα νέο ελαστικό για 4Χ4 και SUV οχήματα

  Δελτίο Τύπου

  Το νέο ελαστικό με την κωδική ονομασία “GEOLANDAR H / T G056”, αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στις Ευρωπαϊκές αγορές το προσεχές καλοκαίρι και θα είναι διαθέσιμο σε 25 διαστάσεις, από 15 έως και 20 ίντσες.

  Το ολοκαίνουργιο ελαστικό “GEOLANDAR H / T G056” της ΥΟΚΟΗΑΜΑ είναι και αυτό τεχνολογίας “orange oil”, είναι δηλαδή εμπλουτισμένο με έλαια από εσπεριδοειδή δέντρα που, αφενός βελτιώνουν το κράτημα, αφετέρου μειώνουν δραστικά την απόσταση φρεναρίσματος σε βρεγμένο οδόστρωμα. Επίσης, η επίτευξη μειωμένου συντελεστή αντίστασης κύλισης και θορύβου, κάνει το συγκεκριμένο ελαστικό απολύτως συμβατό με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

  Με πρωτοποριακή σχεδίαση πέλματος και ως αποτέλεσμα των νέων προηγμένων τεχνολογιών που υιοθετεί, το νέο “GEOLANDAR H / T G056” διαθέτει εξαιρετική αντοχή σε φθορές και καταπονήσεις, με μοναδικά χαρακτηριστικά άνεσης, προκειμένου να ανταποκριθεί πλήρως στις υψηλές προσδοκίες των οδηγών SUV.

  GEOLANDAR-H-T-G056-newsimage

  Σχεδιασμένη με το απόλυτο κριτήριο της υψηλής απόδοσης, η πλούσια γκάμα των ελαστικών της ΥΟΚΟΗΑΜΑ έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του οδηγού αλλά και του αυτοκινήτου. Η ακριβής απόκριση στις στροφές, η ασφάλεια, η τέλεια πρόσφυση και η πραγματική αίσθηση του δρόμου που προσφέρουν στον οδηγό, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της υψηλής τεχνολογίας των ελαστικών ΥΟΚΟΗΑΜΑ.

  Η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνική αγορά, από το 1959.

  Σχόλια

  Σχόλια