Τέλος στις δοκιμές στο Sebring για τη Nissan

Οι 5 ημέρες δοκιμών δεν θα ολοκληρωθούν για τη Nissan στο Sebring, καθώς ένα πρόβλημα στο αμάξωμα ανάγκασε την ομάδα να τελειώσει πρόωρα το τεστ

Μετά από μόλις δύο ημέρες δοκιμών, η ομάδα LMP1 της Nissan αναγκάζεται να αποσυρθεί από τις δοκιμές στο Sebring International Raceway. Ο λόγος είναι ένα πρόβλημα στο αμάξωμα του GTR-LM NISMO, το οποίο δεν μπορεί να διορθωθεί.

Ο εκπρόσωπος της Nissan, Paul Ryan δήλωσε σχετικά:

Ένα κομμάτι του LMP1 έσπασε κατά τη διάρκεια των δοκιμών. Δεν μπορούμε να το επιδιορθώσουμε εδώ, οπότε πρέπει να εγκαταλείψουμε αυτές τις δοκιμές. Αυτό είναι το αυτοκίνητο που σκοπεύουμε να φέρουμε στο τεστ του Paul Ricard στο τέλος του μήνα. Τώρα κοιτάμε ημερομηνίες να μπορέσουμε να κάνουμε δοκιμές πριν το τεστ του Paul Ricard. Έχουμε κάνει πρόοδο σε αρκετούς τομείς αλλά το να τελειώνουμε πρόωρα το τεστ αυτό είναι μια μεγάλη απογοήτευση.

Τη Δευτέρα 2/3 και την Τρίτη 3/3, οι Marc Gene και Olivier Pla, έκαναν περιορισμένους γύρους στην πίστα της Φλόριντα. Αναφορές κάνουν λόγο για 25 και τις δύο ημέρες μόλις.

Οι Max Chilton, Harry Tincknell και Jann Mardenborough  ήταν προγραμματισμένο να οδηγήσουν από την Τετάρτη 4/3 μέχρι την Παρασκευή 6/3, όμως λόγω του προβλήματος αυτού δε θα μπορέσουν να δοκιμάσουν το νέο LMP1.

Στάθης Κοκκορόγιαννης

Σχόλια

Σχόλια