Η Williams περιμένει σκληρές μάχες με την Ferrari

Το πρώτο κομμάτι του πρωταθλήματος θα είναι συναρπαστικό με τις FW37 και SF15-T να μάχονται για το βάθρο

Η Williams περιμένει σκληρές μάχες με τη Ferrari στο πρωτάθλημα της Formula 1 το 2015. Η FW37 μπορεί να σημείωσε ταχύτερη επίδοση από την SF15-T στις χειμερινές δοκιμές της Βαρκελώνης αλλά ο επικεφαλής μηχανικός δοκιμών, Rod Nelson, κάνει σαφές ότι η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι μικρότερη απ’ ότι δείχνει.

Ο Nelson μιλά για τον γρήγορο γύρο του Sebastian Vettel με την πολύ μαλακή γόμα ο οποίος ήταν 4 δέκατα πιο αργός από αυτόν του Valtteri Bottas επίσης με την πολύ μαλακή γόμα.

Νομίζω ότι πίεσε πολύ σκληρά τα ελαστικά του στην αρχή με αποτέλεσμα στα μισά του γρήγορου γύρου να έχουν χάσει απόδοση. Περιμένω τη Ferrari να είναι πιο κοντά απ’ ότι φάνηκε. Περιμένω πως θα έχουμε δυνατές μάχες μαζί του, κυρίως στο πρώτο κομμάτι της χρονιάς. Η Mercedes δείχνει εξαιρετικά δυνατή. Ο ρυθμός που έδειξε να έχει μας έκανε να σκεφτούμε ξανά τις προοπτικές μας στο πρωτάθλημα. Όμως θα είμαστε στο κυνήγι του βάθρου.

Η Williams ξεκινά δυναμικά τη χρονιά αλλά γνωρίζει ότι πρέπει να πιέσει και να ρισκάρει αν θέλει να μείνει ψηλά. Γνωρίζει ότι οι αντίπαλοί της, Mercedes, Ferrari και Red Bull έχουν πολύ δυνατά προγράμματα εξέλιξης και δεν πρέπει να χάσει αυτή την κούρσα.

Σχόλια

Σχόλια