Με αναβαθμισμένο κινητήρα το i20 WRC στο Μεξικό

  Η Hyundai ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει το μεγάλο υψόμετρο με νέο σύστημα ψεκασμού του καυσίμου

  Το WRC συνεχίζεται με το Rally Mexico στις 5-8 Μαρτίου κι εκεί η Hyundai ετοιμάζεται να δοκιμάσει τον αναβαθμισμένο κινητήρα της στο i20 WRC. Τα σκληρά χώματα στο Μεξικό και το μεγάλο υψόμετρο, πάνω από 2.700 μέτρα, είναι πρόκληση για τα πληρώματα και τα αυτοκίνητα. Τα μειωμένα επίπεδα οξυγόνου καταπονούν οδηγούς και κινητήρες. Εκεί η Hyundai θα προσπαθήσει να βοηθήσει το i20 WRC με τον αναβαθμισμένο κινητήρα να σκαρφαλώσει πιο εύκολα στα βουνά της περιοχής καθώς το νέο σύστημα ψεκασμού του καυσίμου θα βοηθήσει η μείωση ιπποδύναμης λόγω υψομέτρου να μην είναι τόσο μεγάλη.

  Οι Thierry Neuville, Hayden Paddon και Dani Sordo είχαν την ευκαιρία να προετοιμάσουν το set-up του i20 WRC την προηγούμενη εβδομάδα στην Ισπανία. Το Μεξικό φέρνει καλές μνήμες στην ομάδα της Hyundai καθώς εκεί η ομάδα είχε ανέβει για πρώτη φορά στο βάθρο με τον Neuville. Φυσικά σε αυτό βοήθησε και η τεράστια Corona Extra… (σχετικό άρθρο).

  Η Hyundai ετοιμάζει άλλη μια αναβάθμιση για το i20 WRC η οποία έχει να κάνει με τα paddles στο τιμόνι. Η αναβάθμιση αυτή αναμένεται για το Ράλι Αργεντινής τον Απρίλιο.

  Σχόλια

  Σχόλια