Ο Magnussen ήθελε να τρέξει στο Le Mans με τον πατέρα του

Την ευκαιρία να αγωνιστεί στον θρυλικό αγώνα του Le Mans με τον πατέρα του ήθελε ο Kevin Magnussen

Την ευκαιρία να αγωνιστεί στον θρυλικό αγώνα του Le Mans με τον πατέρα του ήθελε ο Kevin Magnussen όπως δήλωσε μετά την 7η μέρα δοκιμών στο Circuit de Catalunya. O Δανός αφού αντικαταστάθηκε από τον Fernando Alonso στη McLaren για το 2015, θέλησε να ψάξει μακριά από την F1 για μια θέση οδηγού. Συγκεκριμένα ο Magnussen ρώτησε τον πατέρα του, Jann Magnussen, αν υπάρχει ελεύθερη θέση στην Corvette με την οποία αγωνίζεται ο πατέρας του. Δυστυχώς όμως για τον νεαρό Δανό η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική.

Συγκεκριμένα ο Magnussen δήλωσε

Ρώτησα τον πατέρα μου, ο οποίος με τη σειρά του ρώτησε την Corvette αν υπάρχει ελεύθερη θέση για το Le Mans. Θα ήταν πολύ ωραίο να αγωνιστώ με τον πατέρα μου με σκοπό τη νίκη στην κατηγορία της GTE-Pro. Όμως όπως με ενημέρωσε όλες οι θέσεις έχουν καλυφθεί. Θα ήταν καλή ευκαιρία να γίνει φέτος αλλά δυστυχώς δεν θα γίνει.

Ο 22χρονος πρόσθεσε πως είναι απίθανο να τον δούμε να οδηγεί για τη Manor-Marussia φέτος καθώς η θέση που παραμένει κενή δεν είναι  μέσα στους στόχους του.

Θα ήταν ένα λάθος να πάω εκεί. Δεν κοίταξα καν την ευκαιρία να αγωνιστώ μαζί τους.

Το 2015 μπορεί να βρίσκει τον Magnussen εκτός F1, όμως μια θέση σε ένα πρωτάθλημα διαφορετικής κατηγορίας δεν είναι απίθανο να συμβεί.

Οι επιλογές είναι αρκετά λίγες αλλά για να γυρίσεις στην F1 δε νομίζω πως είναι σωστό να αγωνιστείς κάπου αλλού. Το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι να οδηγώ αγωνιστικά για να παραμείνω σε φόρμα καθώς πλέον στην F1 οι δοκιμές είναι ελάχιστες.

Στάθης Κοκκορόγιαννης

Σχόλια

Σχόλια