Αξιόπιστη η νέα VJM08

Ο Nico Hulkenberg ικανοποιήθηκε από την αξιοπιστία της νέας Force India

Το πρώτο shakedown του μονοθεσίου της Force India στη Βαρκελώνη για το 2015 ήταν απολύτως θετικό, ιδιαίτερα όσον αφορά στην αξιοπιστία. Ο Nico Hulkenberg εντυπωσιάστηκε από τη συνέπεια του μονοθεσίου κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας κάτι που συνεχίστηκε και τη δεύτερη ημέρα σημειώνοντας συνολικά πάνω από 200 γύρους στο τιμόνι της VJM08.

Ο Hulkenberg ήταν ενθουσιασμένος με την αξιοπιστία του μονοθεσίου και είπε:

Νομίζω ότι ήταν έκπληξη, ακόμα και για μένα. Είναι πολύ καλό που ήρθαμε εδώ με το νέο μονοθέσιο καθώς στην πραγματικότητα κάναμε την πρώτη του δοκιμή. Είναι έκπληξη για μένα και την ομάδα, για όλους και προφανώς αυτό είναι που χρειαζόμασταν. Η πρώτη εντύπωση ήταν καλή – έκανα 80 γύρους με την πρώτη και τώρα έχω κάνει ήδη δυόμιση φορές την απόσταση αγώνα. Κανένα πρόβλημα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Καταφέραμε επίσης να κάνουμε καλή και σημαντική δουλειά ήδη. Το μονοθέσιο είναι παρόμοιο με το περσινό και γι’ αυτό βρήκαμε γρήγορα ένα βασικό στήσιμο για να δουλέψουμε.  Νομίζω ότι πετύχαμε πολλά σήμερα και όλοι είναι ικανοποιημένοι.

Όσο για τη McLaren και τα προβλήματα της Honda πρόσθεσε:

Δε γνωρίζω που βρίσκεται η McLaren. Προφανώς είχαν προβλήματα στις δοκιμές. Αλλά γνωρίζουμε ότι η χρονιά στη Formula 1 είναι μεγάλη και πολλά μπορούν να συμβούν σε 9 μήνες, δε θα τους ξέγραφα λοιπόν. Δεν είναι αυτό που σκεφτόμαστε αυτήν τη στιγμή. Σκεφτόμαστε τους εαυτούς μας και δουλεύουμε στο μονοθέσιο.

Σχόλια

Σχόλια