Οι αναβαθμίσεις τους έβαλαν στον σωστό δρόμο

Ο Ricciardo είναι αισιόδοξος για τη νέα χρονιά λέγοντας πως η RB11 είναι ένα μονοθέσιο με πολλές δυνατότητες

Μπορεί η Red Bull Racing να μην εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της αλλά ο Daniel Ricciardo δηλώνει ότι οι αναβαθμίσεις που έχουν φέρει στην Ισπανία τους έχουν βάλει στον σωστό δρόμο. Ο Αυστραλός είναι αισιόδοξος για τη νέα χρονιά λέγοντας πως η RB11 είναι ένα μονοθέσιο με πολλές δυνατότητες. Όσον αφορά στη Renault, που πέρυσι ήταν ο περιοριστικός παράγοντας ο Ricciardo δηλώνει ότι η απόδοση των Γάλλων έχει βελτιωθεί και θα βελτιωθεί κι άλλο κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Οι αναβαθμίσεις στις οποίες αναφέρεται ο Αυστραλός επικεντρώνονται κυρίως στο πίσω μέρος του μονοθεσίου και πιο συγκεκριμένα στην πίσω πτέρυγα.

Νομίζω ότι έχουμε πολλές δυνατότητες. Φέραμε ορισμένες αναβαθμίσεις στο μονοθέσιο και νοιώθω ότι κάναμε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Επίσης νοιώθω ότι αρχίζουμε να βελτιωνόμαστε στα κομμάτια που είχαμε πρόβλημα πέρυσι κι αυτό είναι καλό. Δεν μπορώ να γίνω πολύ συγκεκριμένος αλλά έχουμε αρχίσει να κατανοούμε καλύτερα τη λειτουργία κάποιων αεροδυναμικών πραγμάτων. Χρειαστήκαμε λίγο χρόνο αλλά νομίζω ότι τώρα είμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Για τη Μελβούρνη έχουμε ακόμα κάποιες νέες λύσεις. Επίσης και η Renault βελτιώνεται. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε αλλά γνωρίζουμε ότι θα χρειαστεί χρόνος. Πρέπει να βελτιωθούν ακόμα κάποιες λεπτομέρειες αλλά ξεκινάμε τη χρονιά από καλύτερη θέση σε σχέση με πέρυσι.

Τέλος ο Ricciardo δήλωσε ότι η RB11 στις μεγάλες αποστάσεις είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι περίμεναν. Ο Αυστραλός την 7η ημέρα ήταν στο 1:30 σε stint 16 γύρων με τη μέση γόμα.

Ο ρυθμός είναι πολλά υποσχόμενος. Με υψηλό φορτίο καυσίμου είμαστε σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι περιμέναμε. Επίσης δεν έχουμε δείξει τον πραγματικό μας ρυθμό με χαμηλό φορτίο. Στη Μελβούρνη θα δούμε πως έχει η κατάσταση καθώς όλοι θα έχουν τη σωστή ποσότητα καυσίμου.

rb11-newwing

Σχόλια

Σχόλια