Δεν είναι ικανοποιημένος ο Rosberg

Ο Γερμανός δηλώνει ότι ταλαιπωρήθηκαν πολύ με το set-up και πως το πίσω μέρος της Mercedes ήταν κακό

Μπορεί ο Nico Rosberg να σημείωσε έναν εκπληκτικό χρόνο την 6η ημέρα δοκιμών στη Βαρκελώνη αλλά δηλώνει ότι δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με την ισορροπία της Mercedes. Ο Γερμανός δήλωσε ότι το πίσω μέρος της W06 ήταν κακό και ταλαιπωρήθηκαν πολύ με το set-up. Παρόλα αυτά η Mercedes ήταν 7 δέκατα ταχύτερη από τη δεύτερη ταχύτερη επίδοση των δοκιμών της Williams.

Σήμερα ήταν μια δύσκολη ημέρα παρόλο που οι αριθμοί δείχνουν άλλο. Το set-up του μονοθεσίου μας ταλαιπώρησε και δεν ήταν όπως θα θέλαμε. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Όλη την ημέρα δουλεύαμε πάνω στο set-up και προσπαθούσαμε να βρούμε τη σωστή κατεύθυνση. Είχα αρκετή υπερστροφή, το πίσω μέρος δεν ήταν καθόλου σταθερό και είχα κακή πρόσφυση. Το πίσω μέρος συνολικά ήταν κακό, ήταν το αντίθετο από αυτό που στοχεύαμε. Τα μαλακά ελαστικά σου δίνουν πρόσφυση όπως και να έχει οπότε δεν παίζει μεγάλο ρόλο η ισορροπία. Όπως και να έχει θα κάνει έναν καλό γύρο με αυτά. Αυτή η αντίδραση με το set-up είναι πολύ ασυνήθιστη και μας έπιασε λίγο απροετοίμαστους. Στο τέλος της ημέρας ήμασταν σε καλή θέση και είμαι ευχαριστημένος με τον γύρο μου. Τώρα όμως πρέπει να δούμε τις λεπτομέρειες.

Δηλαδή αν η W06 ήταν όπως την ήθελε θα έμπαινε στο 1:21; Σήμερα έχει σειρά ο Lewis Hamilton και περιμένουμε με αγωνία να δούμε την εξέλιξη της 7ης ημέρας δοκιμών.

Σχόλια

Σχόλια