Παρουσιάστηκε η CWM LCR Honda

  Οι Cal Crutchlow και Jack Miller παρουσίασαν τα χρώματα του 2015

  Στο Λονδίνο πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της ομάδας CWM LCR Honda. Οι Cal Crutchlow και Jack Miller αποκάλυψαν τα χρώματα της νέας μοτοσικλέτας η οποία είναι πλέον λευκή με το λογότυπο του κεντρικού χορηγού να δεσπόζει στα φέρινγκ.

  Ο Cal Crutchlow, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του φέτος μια εργοστασιακή Honda RC213V, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι μπορεί να επιστρέψει στις μάχες του βάθρου.

  Πήρα την απόφαση να μετακομίσω στην CWM LCR Honda όταν μίλησα με τον Lucio και τον Anthony και είδα το πάθος που έχουν όλοι. Ήθελα να επιστρέψω στο επίπεδο του να παλεύω για το βάθρο, να παλεύω με τους καλύτερους δορυφορικούς αναβάτες και μετά να κερδίζω τους εργοστασιακούς όταν μπορώ. Το πάθος λοιπόν των δύο εταιριών είναι αυτό που μου έδωσε κίνητρο και ελπίζω να επιστρέψω στις πρώτες θέσεις. Ολοκλήρωσα το 2014 καλά και είμαι αισιόδοξος ότι θα συνεχίσω έτσι το 2015.

  Ο Jack Miller θα έχει στη διάθεσή του μια Honda RC213V-RS (Open) και θα έχει δύσκολο έργο καθώς προέρχεται από τη Moto3.

  Όλα είναι υπέροχα από τότε που ήρθα στην CWM LCR Honda, από τις δοκιμές της Βαλένθια και στη διάρκεια του χειμώνα δουλέψαμε μαζί και ήταν θετικά όλα. Φαίνεται να ταιριάζουμε καλά μέχρι στιγμής. Η Honda είναι αγρίμι, αυτό είναι σίγουρο, αλλά το διασκεδάζω κάθε φορά που οδηγώ. Στη Moto3 μου άρεσε να κάνω σούζες και με αυτήν τη μοτοσικλέτα μου αρέσει ακόμα περισσότερο. Ανυπομονώ να αρχίσει η χρονιά.