«Λευκή πετσέτα» από Renault για το 2015;

Η Renault δήλωσε ότι μπορεί να θυσιάσει την εξέλιξη μέσα στο 2015 για χάρη του 2016

Η Renault εξετάζει το ενδεχόμενο να τραβήξει την εξέλιξη του κινητήρα του 2015 μέχρι το τέλος της χρονιάς ώστε να επωφεληθεί για το 2016. Φέτος οι ομάδες έχουν το δικαίωμα να εξελίσσουν τους κινητήρες τους μέσα στη χρονιά. Έτσι οι Γάλλοι σκέφτονται το ενδεχόμενο να επικεντρωθούν από τώρα στον κινητήρα της επόμενης χρονιάς. Σύμφωνα με τον αγωνιστικό διευθυντή της Renault , Cyril Abiteboul, ο κινητήρας του 2015 έχει βελτιωθεί σημαντικά και μπορούν να θυσιάσουν κάποιες «μάρκες» για το 2016.

Σκεφτόμαστε τις επόμενες δύο χρονιές κι όχι μόνο τους επόμενους αγώνες. Πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε τα μέγιστα από το διαθέσιμο κεφάλαιο χρημάτων που υπάρχει αλλά και από τις διαθέσιμες «μάρκες».

Ο Abiteboul πιστεύει ότι η Renault έχει βελτιωθεί σημαντικά για το 2015, τόσο που μπορεί να αφήσει κάποιες «μάρκες» στην άκρη και να επικεντρωθεί στον κινητήρα του 2016.

Νομίζω ότι πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι. Πιστεύω, κι ελπίζω να μην κάνω λάθος, ότι έχουμε κάνει ένα αρκετά μεγάλο βήμα στην απόδοση, έτσι μπορούμε να εξετάσουμε τις επιλογές που έχουμε για εξέλιξη εντός της χρονιάς, όχι μόνο για το 2015 αλλά και για το 2016. Έχουμε επιλογές. Πρέπει να δούμε πως θα διαχειριστούμε τους πόρους μας. Πρέπει να εξετάσουμε αν χρειάζεται να εξελίξουμε τον φετινό κινητήρα ή να επικεντρωθούμε στον κινητήρα του 2016.

Η Renault μοιάζει να… πετά λευκή πετσέτα για το 2015 και να επικεντρώνεται από τώρα στο 2016. Αν δούμε τις δηλώσεις του Abiteboul για την συνεργασία με τον Mario Illien θα δούμε ότι μιλά για το 2016 και πόσο πολύ μπορεί να επωφεληθεί η Renault από αυτή τη συνεργασία στο μέλλον κι όχι άμεσα, δηλαδή φέτος.

Alex Switch

Σχόλια

Σχόλια