Η Honda εντυπωσίασε τον Alonso

O Ισπανός μιλά για τη διαφορετική προσέγγιση των Ιαπώνων και θεωρεί πως βρίσκονται στο σωστό δρόμο για να πετύχουν

Ο Fernando Alonso δηλώνει εντυπωσιασμένος από τη Honda. O Ισπανός μιλά για τη διαφορετική προσέγγιση των Ιαπώνων και θεωρεί πως βρίσκονται στο σωστό δρόμο για να πετύχουν. Ο Alonso επέστρεψε στην McLaren γιατί πίστεψε στις δυνατότητες της συνεργασίας με τη Honda. Οι πρώτες εντυπώσεις των ανθρώπων της ομάδας είναι θετικές παρόλο που η MP4-30 έμεινε πολλές ώρες μέσα στο γκαράζ στη Jerez λόγω προβλημάτων. Η McLaren-Honda ετοιμάζει αναβαθμίσεις για τις δοκιμές στη Βαρκελώνη 19-22/2.

Είδα πολλούς ταλαντούχους ανθρώπους στη Honda όταν επισκέφτηκα τις εγκαταστάσεις στη Sakura. Είδα μια πολύ διαφορετική προσέγγιση από τις άλλες ομάδες, μια πολύ επιστημονική και τεχνολογική προσέγγιση. Σε αυτή τη νέα F1 έχουμε πολλά ηλεκτρονικά συστήματα και νομίζω ότι με την τεχνολογία της Honda και την Ιαπωνική κουλτούρα μπορούμε να κάνουμε πολύ καλή δουλειά.

Ο Alonso συνέχισε λέγοντας πως περιμένει να δει πως θα είναι η MP4-30 μετά τους πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος για να θέσει τους στόχους του 2015.

Πρέπει να περιμένουμε να δούμε πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε. Έχουμε ολοκληρώσει μόλις ένα τεστ και δεν πήραμε τα μέγιστα από το μονοθέσιο. Μόλις μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε όλες του τις δυνατότητες και δούμε πως είμαστε μετά από 2-3 αγώνες τότε θα θέσουμε στόχους. Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Δεν γνωρίζουμε όμως αν αυτό θα γίνει την πρώτη χρονιά, την δεύτερη ή την τρίτη. Ελπίζω να γίνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Σχόλια

Σχόλια