Το Strategy Group είπε «όχι» στην Marussia

Οι ελπίδες της Marussia για επιστροφή στην F1 χάθηκαν καθώς οι αντίπαλες ομάδες δεν δέχτηκαν να αγωνιστεί με το παλιό μονοθέσιο

Πριν μερικές ημέρες κατά τη διάρκεια των δοκιμών στη Jerez δημιουργήθηκαν ελπίδες για επιστροφή της Marussia στην F1 καθώς πληρώθηκε η συμμετοχή της για το 2015 και υπήρξε πλάνο για έξοδο από το καθεστώς διαχείρισης που βρίσκεται. Οι διαχειριστές της Marussia αποκάλυψαν ότι υπάρχει πλάνο διάσωσης της ομάδας και πως υπήρχε πρόταση από επενδυτές. Όμως το Strategy Group που συνεδρίαζε χθες 5/2 στο Παρίσι είπε «όχι» στην επιστροφή της ομάδας.

Σύμφωνα με το Autosport δεν υπήρξε ομοφωνία στην πρόταση να αγωνιστεί η Marussia με το παλιό μονοθέσιο. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ δύσκολο να την δούμε το 2015 στο grid καθώς δεν υπάρχει χρόνος για δημιουργία μονοθεσίου με τους νέους κανονισμούς στο ρύγχος.

Να σημειώσουμε ότι η επιστροφή της Marussia στην F1 θα ήταν πολύ δύσκολη ακόμα κι αν το Strategy Group έλεγε ναι καθώς η ομάδα δεν έχει προσωπικό αλλά και βάση για να δουλέψει. Θα ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση.

Σχόλια

Σχόλια