Θετικά δείγματα, χαμηλοί τόνοι

  Ο Αγωνιστικός Διευθυντής της Aprilia, Romano Albesiano μίλησε για την πρόοδο των δοκιμών

  Μετά το τέλος της 2ης μέρας δοκιμών στην πίστα της Sepang, ο Romano Albesiano, Αγωνιστικός Διευθυντής της Aprilia Racing, σε δηλώσεις του στο motogp.com αναφέρθηκε θετικά στις δύο πρώτες μέρες των δοκιμών:

  Τα πρώτα αποτελέσματα των δοκιμών αυτών είναι σίγουρα θετικά. Δεν θα σταθώ πάρα πολύ στους χρόνους επειδή αυτό δεν είναι ο στόχος μας αυτή τη στιγμή, αλλά οι αισθήσεις είναι ενθαρρυντικές. Αυτές οι δύο μέρες είναι σύμφωνα με μια αγωνιστική χρονιά που παίρνουμε μέρος ένα χρόνο νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα και αυτό που γνωρίζουμε όλοι καλά, είναι να επικεντρωθούμε στην ανάπτυξη και τελειοποίηση ανταγωνιστικής προτότυπης μοτοσικλέτας.

  Και πρόσθεσε:

  Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η νέα RS-GP κάνει τα πρώτα της βήματα, η απόδοση του Alvaro (Bautista) είναι σίγουρα ένα θετικό σημάδι. Ακόμη και τα σχόλιά του σχετικά με την αίσθηση της οδήγησης είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, καθώς ο ίδιος δεν έδειξε καμία πραγματική αδυναμία στη μοτοσικλέτα. Έτσι, η νέα μοτοσικλέτα έχει άφθονο χώρο για τη βελτίωση. Ο Alvaro αποδεικνύει στον εαυτό του ότι είναι ένας γρήγορος αναβάτης και, ακριβώς όπως περιμέναμε, έχει μια θετική στάση που είναι ευνοϊκή για την εργασία που πρέπει να κάνουμε στο γκαράζ. Ο Marco (Melandri) συνεχίζει τη μαθητεία του και αντικειμενικά δυσκολεύεται λίγο περισσότερο από ό,τι περιμέναμε. Αλλά γνωρίζουμε τον Marco και την προσέγγισή του κι έτσι κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τεθεί με ευκολία σε αυτή τη νέα τεχνική κατάσταση.

  Σχόλια

  Σχόλια