Σημαντικά βελτιωμένη η Sauber

Μετά τις δοκιμές στη Jerez μπορούμε να δούμε ότι η Sauber έχει κάνει καλή δουλειά με την C34

Η Sauber έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά τη νέα χρονιά καθώς οι Felipe Nasr και Marcus Ericsson κράτησαν την C34 στις πρώτες θέσεις της κατάταξης στο 4ήμερο εξέλιξης στη Jerez. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι χρόνοι στις δοκιμές δεν λένε όλη την αλήθεια καθώς δεν γνωρίζουμε το φορτίο καυσίμου αλλά και τις ρυθμίσεις στον κινητήρα. Οι ομάδες δεν έχουν τον περιορισμό στη ροή καυσίμου, μπορούν να δοκιμάσουν ότι θέλουν. Όμως κρίνοντας από τις δηλώσεις των οδηγών καταλαβαίνουμε ότι η C34 είναι καλύτερο μονοθέσιο από την C33.

Ο Ericsson την τελευταία ημέρα δοκιμών σημείωσε τον 2ο χρόνο με την μαλακή γόμα σε stint 11 γύρων, κάτι που σημαίνει ότι δεν ήταν άδειος από καύσιμα.

Ήταν καλές δοκιμές. Η τελευταία ημέρα ήταν πολύ θετική, συμπληρώσαμε πολλούς γύρους και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με το μονοθέσιο. Οδηγώντας την πρώτη και την τελευταία ημέρα των δοκιμών μπόρεσα και είδα την πρόοδο που έχουμε κάνει. Έχουμε κάνει μερικά βήματα μπροστά.

Ο Σουηδός συνέχισε λέγοντας πως η C34 είναι καλύτερη της C33 του 2014.

Το φετινό μονοθέσιο είναι καλύτερο από αυτό που οδήγησα στο Abu Dhabi. Είναι πιο σταθερό τόσο στα φρένα όσο και στις στροφές. Αυτό είναι καλό διότι ο οδηγός μπορεί να πιέσει. Επίσης πιστεύω ότι η Ferrari έχει βελτιώσει αρκετά τον κινητήρα της. Όμως πρέπει να περιμένουμε να δούμε σε τι κατάσταση είναι οι υπόλοιποι.

Σχόλια

Σχόλια