Δυνατό ξεκίνημα για τη Yamaha

  Οι Rossi και Lorenzo ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι με την απόδοση της YZR-M1

  Πολύ καλό ήταν το ξεκίνημα στις δοκιμές της Sepang για το δίδυμο της Movistar Yamaha. Οι Valentino Rossi και Jorge Lorenzo είχαν εξαιρετικό ρυθμό από την πρώτη στιγμή που πάτησαν στην πίστα και στη διάρκεια της ημέρας σημείωσαν βελτίωση που τους άφησε απόλυτα ικανοποιημένους. Η 2η και 3η θέση στην κατάταξη δείχνει ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο με την M1 να έχει εξελιχθεί σωστά στη διάρκεια του χειμώνα.

  Ο Valentino Rossi είπε μετά το τέλος της ημέρας:

  Ήταν θετική η πρώτη ημέρα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επέστρεψα στη μοτοσικλέτα. Σήμερα ήταν πραγματικά καλά διότι ήμασταν σταθερά γρήγοροι τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα. Δουλέψαμε πάνω σε πολλά πράγματα για να βελτιώσουμε την απόδοσή μας με χρησιμοποιημένα ελαστικά, αλλά είναι ήδη καλά τα πράγματα. Η μοτοσικλέτα είναι καλή και με φρέσκα ελαστικά ήμασταν σε θέση να επιτεθούμε και να γράψουμε καλό χρόνο. Στο τέλος πήραμε τη δεύτερη θέση πίσω από τον Marquez, αλλά δεν είμαστε μακριά. Η μοτοσικλέτα δείχνει να έχει βελτιωθεί σε σχέση με πέρυσι σε πολλούς τομείς. Ακόμα έχουμε δουλειά αλλά η πρώτη ημέρα πήγε καλά.

  Ο Jorge Lorenzo πρόσθεσε:

  Είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με πέρυσι που είχαμε πολλά προβλήματα. Τώρα έχουμε έρθει εδώ και αισθανθήκαμε άνετα με τη μοτοσικλέτα και επίσης με τη θέση μας στην κατάταξη. Φέτος είμαστε μπροστά από την αρχή, στις 3 πρώτες θέσεις και αυτό σημαίνει ότι η μοτοσικλέτα δουλεύει καλά. Η σωματική μου κατάσταση είναι καλή. Αισθάνομαι δυνατός, αλλά η πρώτη μέρα είναι πάντα δύσκολη. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις διαφορετικούς μύες που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο γυμναστήριο, πάντα λοιπόν κουράζεσαι. Παρόλα αυτά, αισθάνομαι καλά. Η Sepang δεν είναι η καλύτερη πίστα για εμάς, αλλά έχουμε δύο Yamaha στις 3 πρώτες θέσεις και αυτό είναι καλό σημάδι.

  Σχόλια

  Σχόλια