Ευχαριστημένος ο Hamilton

Ο Βρετανός παρά το ότι είχε διαρροή στο σύστημα ψύξης είναι ικανοποιημένος από την πρόοδο της ομάδας

Ο Lewis Hamilton συμπλήρωσε 91 γύρους με την Mercedes W06 την δεύτερη ημέρα στη Jerez πριν αυτή παρουσιάσει διαρροή στο σύστημα ψύξης. Ο Βρετανός ολοκλήρωσε πρόωρα την ημέρα του αλλά είναι ευχαριστημένος από τις δύο πρώτες ημέρες στην ισπανική πίστα. Η Mercedes έχει συμπληρώσει 248 γύρους μέσα σε δύο ημέρες δείχνοντας ότι η αξιοπιστία της έχει βελτιωθεί σημαντικά.

Όταν οι δημοσιογράφοι στην Jerez ρώτησαν τον Hamilton πως είναι αίσθηση της W06 σε σχέση με την προκάτοχό της εκείνος είπε:

Η αίσθηση του μονοθεσίου είναι η ίδια με αυτή του περσινού. Το τιμόνι είναι το ίδιο, το cockpit είναι το ίδιο απλώς έχει λίγο παραπάνω κάθετη δύναμη. Ακόμα και τα χαρακτηριστικά του μονοθεσίου είναι σχεδόν ίδια. Είναι πολύ καλό που τις δύο πρώτες ημέρες έχουμε συμπληρώσει τόσους γύρους. Είναι πραγματικά ένα καλό βήμα προόδου και θα συνεχίσουμε να πιέζουμε καθώς θέλουμε να βελτιωθούμε κι άλλο. Οι δοκιμές δεν είναι το αγαπημένο κομμάτι των οδηγών. Μου αρέσουν οι αγώνες αλλά στις δοκιμές φτιάχνεις το μονοθέσιο. Δουλεύουμε για να κατανοήσουμε το μονοθέσιο, για να αντιληφθούμε και την παραμικρή αλλαγή, για να αξιολογήσουμε τα ελαστικά πότε λειτουργούν σωστά και πότε αρχίζουν να φθείρονται. Γι’ αυτό είναι οι δοκιμές.

Σχόλια

Σχόλια