Χαμόγελα στη Mercedes

Η εξαντλητική ημέρα του Rosberg έφερε χαμόγελα στο γερμανικό στρατόπεδο

Το σίγουρο στη Mercedes την πρώτη ημέρα δοκιμών της Jerez είναι ότι από αξιοπιστία καλά πάμε. Οι 157 γύροι του Nico Rosberg χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα έφερε ικανοποίηση στο «ασημί» στρατόπεδο και η συνέχεια αναμένεται ακόμα καλύτερη. Μάλιστα, οι υπερβολικοί γύροι του Rosberg την Κυριακή έκαναν ακόμα και τον Toto Wolff να αστειευτεί λέγοντας ότι έμοιαζε περισσότερο με δοκιμές Le Mans και λιγότερο με shakedown πρώτης ημέρας Formula 1 δοκιμών.

Ο Wolff είπε:

Ανακαλύψατε το μυστικό μας project: είναι το Le Mans, κάνουμε δοκιμές αντοχής. Όχι, δεν θέλω να ακουστώ σαν αλαζόνας ή υπεραισιόδοξος, πρέπει να είμαστε ταπεινοί. Ήταν πραγματικά καλό το πρώτο μας τεστ. Για μένα ήταν το καλύτερο όσον αφορά τα χιλιόμετρα και την αξιοπιστία. Δεν πιέσαμε στο όριο το μονοθέσιο και τα συστήματά του. Αλλά για πρώτη ημέρα ήταν πολύ συμπαγής. Ο Nico είπε ότι ήταν μια από τις καλύτερες πρώτες ημέρες που είχε. Δεν σημαίνει και πολλά αυτό, αλλά είναι καλύτερο να έχεις μια καλή ημέρα παρά μια κακή.

Ο Rosberg από τη μεριά του πρόσθεσε:

Κάναμε καλό ξεκίνημα. Δεν μπορούμε να συγκριθούμε με κανέναν διότι είναι αδύνατο να το κάνεις αυτό αυτήν τη χρονική περίοδο. Μπορούμε μόνο να κρίνουμε αυτά που πετύχαμε και το καταγράψαμε αυτό. Οι γύροι που κάναμε, οι δοκιμές στα pit stop, ήταν καλή αρχή για εμάς. Είχα καλή αίσθηση με το μονοθέσιο. Είναι απλά αίσθηση, δεν υπάρχουν νούμερα ή κάποιος λόγος. Είναι αξιόπιστο, δεν είχαμε προβλήματα και το μονοθέσιο είχε αξιοπρεπή ισορροπία. Σίγουρα δεν είναι τέλειο και έχουμε αρκετή δουλειά να κάνουμε, ανυπομονώ να δουλέψω, ξεκινώντας από σήμερα το βράδυ.

Σχόλια

Σχόλια