Παρουσιάστηκε η Repsol Honda

  Στο Μπαλί παρουσιάστηκε η Repsol Honda για το 2015

  Οι Marc Marquez και Dani Pedrosa βρέθηκαν στο Μπαλί λίγες ημέρες πριν την έναρξη των δοκιμών της Sepang προκειμένου να παρουσιάσουν τη νέα RC213V για το 2015. Η ομάδα της Repsol Honda επέλεξε την ασιατική χώρα να κάνει την φετινή της παρουσίαση και να συνεργαστεί με την Astra Honda, έναν από τους μεγαλύτερους συνεργάτες της Honda στην Ινδονησία.

  Ο χρωματισμός στη νέα μοτοσικλέτα παραμένει σχεδόν ίδιος με εκείνον του 2015 με την προσθήκη της Red Bull στο εμπρός φτερό και την καρίνα της μοτοσικλέτας.

  Ο Marc Marquez είπε στο Δελτίο Τύπου της ομάδας:

  Ήταν μεγάλη και πολυάσχολη η διακοπή του χειμώνα και τώρα ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά. Είναι υπέροχο που παρουσιάσαμε τη νέα μας μοτοσικλέτα στην Ινδονησία μαζί με τον συνεργάτη μας Astra Honda. Είναι η πρώτη μου φορά στο Μπαλί και είναι υπέροχο να βλέπεις όλους τους θαυμαστές εδώ οι οποίοι έχουν πάθος για το MotoGP. Αύριο θα φύγουμε για τη Μαλαισία, προπονήθηκα πολύ τον τελευταίο μήνα για να είμαι προετοιμασμένος για τις δοκιμές της Sepang και είμαι ενθουσιασμένος που θα βρεθώ ξανά με την ομάδα μου και να δω πως δουλεύει η μοτοσικλέτα μετά τις δοκιμές της Βαλένθια.

   

  Ο Dani Pedrosa από τη μεριά του πρόσθεσε:

  Ήταν όμορφο και κάτι διαφορετικό να κάνουμε την παρουσίαση της ομάδας στο Μπαλί, ευχαριστούμε την Astra Honda. Δεν σταματώ να εκπλήσσομαι για το πόσο πάθος έχουν οι άνθρωποι εδώ με το άθλημά μας. Ήταν καλός χειμώνας, με ξεκούραση και προπόνηση και τώρα είμαι έτοιμος και με μεγάλο κίνητρο να επιτρέψω στη μοτοσικλέτα στη Sepang σε μερικές ημέρες.  

  Gallery

  Σχόλια

  Σχόλια