Παρουσιάστηκε η Sauber C34 του 2015

Η ελβετική ομάδα παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο, το οποίο είναι βαμμένο μπλε πλεον

Σιγά-σιγά το grid γεμίζει! Η Sauber C34 του 2015 παρουσιάστηκε σήμερα, Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, μέσω διαδικτύου. Η ελβετική ομάδα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του νέου της δημιουργήματος. Η C34 διαφέρει αρκετά από την προκάτοχό της καθώς είναι μπλε! Επιστροφή στο παραδοσιακό χρώμα της ομάδας Peter Sauber.

Το νέο «όπλο» των Marcus Ericsson και Felipe Nasr είναι βαμμένο μπλε στα χρώματα της Chelsea, το λογότυπό της δεσπόζει μπροστά από το cockpit. Επίσης υπάρχει το κίτρινο χρώμα της Banco do Brasil στα side pod, χορηγού του Nasr.

Όσον αφορά το ρύγχος είναι πιο κομψό από αυτό του 2014. Επίσης τα sidepod φαίνεται να είναι πιο στενά από αυτά του 2014. Η ομάδα δήλωσε ότι έχουν επικεντρωθεί σε 3 τομείς, στη βελτίωση της απόδοσης του μονοθεσίου στις αργές στροφές, στη μείωση του βάρους και στην βελτίωση της απόδοσης των φρένων.

Αφού εξετάσαμε καλύτερα τις φωτογραφίες της C34 ανακαλύψαμε ότι το livery είναι παρόμοιο με αυτό της Carlin του 2014, της ομάδας του Nasr στο GP2. Θα βρείτε φωτογραφία του μονοθεσίου του GP2 μέσα στο gallery που ακολουθεί.

Σχόλια

Σχόλια