Φήμες για επιστροφή του Biaggi στα Superbikes

Ο Max Biaggi συνεχίζει να έχει δίψα για τους αγώνες

Ο 2 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα Superbikes, Max Biaggi, ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση μετά τον τίτλο που πήρε με την Aprilia το 2012, έκανε δοκιμές στην πίστα του Portimao μαζί με τους άλλους αναβάτες της Aprilia Michael Laverty, Leon Haslam και Jordi Torres. Ο Biaggi ήταν ενθουσιασμένος με την επιστροφή του στην πίστα και παρ’όλο που δυσκολεύτηκε να βρει την φόρμα του, κατάφερε να γυρίσει στο 1’49’’ σε προσομοίωση αγώνα, χρόνος που θα τον έφερνε περίπου στην 11η θέση της κατάταξης.

Παραδέχτηκε ωστόσο ότι δυσκολεύτηκε να αισθανθεί άνετα στην μοτοσικλέτα του έπειτα από τόσο μεγάλη περίοδο εκτός αγώνων, αλλά καθώς κυκλοφορούν φήμες ότι θα είναι σε θέση να κάνει μερικές wild-card εμφανίσεις το 2015, δήλωσε μεταξύ άλλων στο crash.net ότι ξαναβρήκε την φόρμα του προς το τέλος των δοκιμών.

Στην αρχή των δοκιμών δυσκολεύτηκα να βρω τον ρυθμό μου, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό μετά από τόσο μεγάλο διάστημα. Σιγά-σιγά, άρχισα να αισθάνομαι άνετα με την μοτοσικλέτα και οι χρόνοι μου το έδειχναν αυτό, έτσι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθεί ο ενθουσιασμός μου γιατί είμαι χαρούμενος να είμαι πάνω στην σέλα. Είμαι χαρούμενος που μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα των δοκιμών.

Και πρόσθεσε:

Ανταποκρίθηκα στις ανάγκες της ομάδας μου, γι’αυτό είμαι εδώ. Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι με αυτήν την επιστροφή, έπειτα από 3 χρόνια που βρέθηκα ξανά σ’αυτή την πίστα με μοτοσικλέτα Superbike. Στο μέλλον προσδοκώ να κάνω μερικούς ακόμα πιο γρήγορους γύρους, έτσι ώστε να μπορώ δώσω ακριβείς ενδείξεις σε γυρολόγιο αγώνα.

Σχόλια

Σχόλια