Τα Pirelli του 2015

Η Pirelli θα φέρει όλες τις νέες γόμες στη Jerez με την πολύ μαλακή να είναι καινούρια κι όχι εξέλιξη αυτής του 2014

Οι πρώτες δοκιμές της χρονιάς πλησιάζουν και στη Jerez το 4ήμερο 1-4 Φεβρουαρίου οι ομάδες θα δοκιμάσουν για πρώτη φορά τα δημιουργήματα τους για το πρωτάθλημα του 2015. Νέα σασί νέοι κινητήρες αλλά και νέα ελαστικά. Η Pirelli θα φέρει όλες τις νέες διαθέσιμες γόμες στην ισπανική πίστα ώστε οι ομάδες να πάρουν μια πρώτη γεύση από τα ελαστικά του 2015. Σύμφωνα με τον αγωνιστικό διευθυντή της ιταλικής φίρμας, Paul Hembery, τα P Zero του 2015 είναι η εξέλιξη αυτών του 2014. Όμως καθώς η Pirelli αναμένει άλματα προόδου των ομάδων κατασκεύασε από την αρχή την πολύ μαλακή γόμα ενισχύοντάς την.

Φέτος τα ελαστικά θα είναι η εξέλιξη αυτών του 2014, με εξαίρεση την πολύ μαλακή γόμα η οποία θα είναι καινούρια. Η πολύ μαλακή γόμα θα έχει νέα γόμα αλλά και νέο σκελετό στα πίσω ελαστικά. Τα ελαστικά του 2015 θα βρεθούν στην Jerez για δοκιμές σε λίγες ημέρες.

Οι δοκιμές στη Jerez είναι εξίσου σημαντικές και για την Pirelli καθώς τα δεδομένα που θα συλλέξει είναι σημαντικά για την εξέλιξη των ελαστικών κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Σχόλια

Σχόλια