Δεν είναι έτοιμη η Red Bull Racing

Οι «ταύροι» τρέχουν να προλάβουν ώστε να ετοιμάσουν την RB11 του 2015 για τις δοκιμές στη Jerez

Οι πρώτες δοκιμές εξέλιξης για το 2015 πλησιάζουν, την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου οι κινητήρες θα πάρουν πάλι μπροστά και τα μονοθέσια θα βγουν στην πίστα της Jerez για τα πρώτα του χιλιόμετρα. Όμως αρκετές ομάδες δεν έχουν ακόμα έτοιμα τα νέα τους δημιουργήματα. Για παράδειγμα η Force India θα ταξιδέψει στην ισπανική πίστα με το μονοθέσιο του 2014. Άλλη μια ομάδα που τρέχει για να προλάβει είναι και η Red Bull Racing. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ομάδας, Christian Horner, το μονοθέσιο του 2015 δεν είναι ακόμα έτοιμο αλλά είναι αισιόδοξος ότι μέχρι την Κυριακή θα έχουν προλάβει.

Το μονοθέσιο δεν είναι ακόμα έτοιμο αλλά δουλεύουμε τέρμα γκάζι. Είναι ίσως η μικρότερη περίοδος κατασκευής των τελευταίων 10 ετών. Είναι απίστευτο το τι έχουν καταφέρει να κάνουν οι άνθρωποι στο εργοστάσιο μέχρι στιγμής. Όμως υπάρχουν ακόμα αρκετά πράγματα που πρέπει να γίνουν πριν την Κυριακή.

Ο Horner συνέχισε λέγοντας πως τα δεδομένα που παίρνουν από την αεροδυναμική σήραγγα είναι πολύ ενθαρρυντικά και φαντάζεται πως οι δοκιμές θα εξελιχθούν καλύτερα από πέρυσι.

Πέρυσι συμπληρώσαμε μόλις 4 γύρους σε 4 ημέρες με το μονοθέσιο είτε να σταματά μέσα στην πίστα είτε να πιάνει φωτιά. Ελπίζω φέτος να μην είναι χειρότερα τα πράγματα. Σε σχέση με πέρυσι τα δεδομένα που λαμβάνουμε είναι πολύ πιο ενθαρρυντικά. Γνωρίζουμε πόσο ψηλά είναι ο πήχης και γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε. Μπορώ να πω ότι αυτός είναι ο πιο εντυπωσιακός χειμώνας της ομάδας σε όλους τους τομείς.

Σχόλια

Σχόλια