Δριβάκος-Μπαντέ στο Rally Monte Carlo

  Πανέτοιμο το ελληνικό πλήρωμα Δημήτρης Δριβάκος - Κατερίνα Μπαντέ για τη συμμετοχή του στο 83ο Rallye Automobile Monte Carlo με Honda Civic Type-R

  Δελτίο Τύπου

  Το Ελληνικό πλήρωμα με οδηγό το Δημήτρη Δριβάκο και συνοδηγό την Κατερίνα Μπαντέ οδηγώντας ένα Honda Civic Type-R, της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας – Διανομέας Honda στην Ελλάδα, είναι πανέτοιμο να συμμετάσχει στον πρώτο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθήματος Ράλλυ για το 2015, το 83ο Rallye Automobile Monte Carlo.

  Ο οδηγός του Civic Type-R Δημήτρης Δριβάκος κατά τη διάρκεια των επίσημων δοκιμαστικών μία ημέρα πριν την εκκίνηση του αγώνα δήλωσε: «το Rally monte Carlo είναι ένας δύσκολος αγώνας κυρίως εξαιτίας των καιρικών συνθηκών. Την Τρίτη έπεσε χιόνι σε πολλές ειδικές διαδρομές, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε λάστιχα για χιόνι και με καρφιά. Για πρώτη φορά ο αγώνας ξεκινά με δύο νυχτερινές ειδικές διαδρομές και έχει και μία πολύ μεγάλη ειδική διαδρομή συνολικού μήκους 51,66 χλμ. Μέχρι στιγμής έχουμε κάνει αρκετές δοκιμές και νιώθω πολύ ικανοποιήμένος από την απόδοση αλλά και το στήσιμο του αυτοκινήτου. Το Civic Type-R λεχει εξελιχθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές της κατηγορίας R3 Honda JAS Homolagation, με την οικονομική υποστήριξη της ιταλικής εταιρείας λιπαντικών ERG.»

  To 83ο Rallye Automobile Monte Carlo, ο πρώτος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2015 θα πραγματοποιηθεί από τις 22 – 25 Ιανουαρίου 2015 με εκκίνηση την Place du Casino in Monte Carlo και τερματισμό την Place du Palais. Ο αγώνας του 2015 είναι κατά 75% νεοσχεδιασμένος και περιλάμβάνει 15 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 355,48 χιλιομέτρων, ενώ το συνολικό μήκος του αγώνα είναι 1403χλμ.

  Tο επιτελείο της Honda Team Εrg πλαισιώνεται και υποστηρίζεται από μία ομάδα έμπειρων μηχανικών,τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Ιταλία (JAS Motorsports).

  Η ελληνική ομαδα στελεχώνεται από τους:
  Νίκος Θρουβάλας, Πέτρος Βασιλείου, Σωτήρης Φωτόπουλος, Δημήτρης Ναυρίδης, Ηρώ Μπιστολά και Θοδωρής Κρατημένος (γιατρός ομάδος).

  Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  Honda Civic Type–R FN2 R3

  Κινητήρας: Κ20Ζ4-4κύλινδος εν σειρά με κυβισμό 1998 cm3
  Μεγ. Ισχύς : > 270PS @ 8500 rpm
  ECU : Efi Euro 4
  Κιβώτιο Ταχυτήτων : Sadev σειριακό (6+1)
  Μετάδοση: Διπλόδισκος συμπλέκτης, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (LSD)
  Ανάρτηση : Ρυθμιζόμενη X-Treme Tech
  Φρένα : Brembo 328/278, αεριζόμενα
  Αγωνιστική κατηγορία : A7/R3
  Πρωτάθλημα : Intercontinental Rally Championship

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Σχόλια

  Σχόλια